varför bankerna ändrar inte gör-det-själv lån modifiering för att rädda ditt hem

Vad banken inte vill att vi ska veta i de flesta fall, de lån modifiering termer bankerna är villiga att ge dig frivilligt när du ändrar ditt lån direkt kommer att bli en mycket vanlig term och kommer inte att vara det bästa resultatet. Jag arbetar aktivt för en ekonomisk nöd grupp av personal, i min personliga dagliga erfarenheten har det blivit uppenbart att en god och lojal företag är oftast möjlighet att förhandla för mycket bättre modifiering villkor för sina kunder. Det är mycket typiskt för långivare att vanligen försumma att ge lindring till en låntagare som försöker att engagera sig direkt i mellanhavanden utan representation.

Ganska mycket det är som att slåss ett rättsfall med din motståndare utanför rättssalen. Så, inte så bra i jämförelse med de ändringar termer du får när anställa en advokat som specialiserat sig sitt yrke i avskärmning försvar och som är högutbildade i öva av lag och studiet av det som ständigt förändras. Banken är medveten om att låntagaren vet väldigt lite och de vet att de håller på ett hörn när en professionell steg i.

Om du menar allvar med att hålla ditt hem, kommer jag alltid starkt uppmuntra husägare att beställa en Forensic Audit, som är de mest effektiva metoderna som används för att visa Bedrägerier och andra kritiska misstag som gjorts på uppdrag av långivaren under uppkomst och stängning. Forensic granskningar visar saker som Förfalskning eller bryter mot RESPA (Real Estate Settlement Procedures Act), T.I.L.A. som står för sanningen i Utlåning lagen, är som en bland andra i förhållande till federala riktlinjer och regler som måste följas strikt av yrkesverksamma inom hypotekslån industrin.

När upptäcks, kan dessa kränkningar blivit avgörande för försvaret av ditt hem och modifiering av ditt lån. Långivare är ofta mycket mer benägna att arbeta med husägare för att ge lån i deras intresse när det finns en advokat bakom dem med tillräckligt artilleri i deras krig bröstet för att påverka en domare att upphäva eller ta tillbaka lånet från banken.

Kom ihåg att jag inte är en advokat och all information jag ger är inte ses som juridisk rådgivning, men min enda syfte med att skriva denna artikel är främst för att öka din medvetenhet till gagn för Villaägare upplever svårigheter. Jag arbetar för en advokatbyrå specialiserad på representationen av husägare och familjer som potentiellt lider ekonomisk nöd eftersom jag är belönad flera gånger med att bry sig om dina behov. Jag är örat av telefonen som har bevittnat många fall och jag är mycket medkännande mot människor och det växer djupare dagligen.

Lån ändringar (även kallad lån, om det hanteras av en professionell, kan vara mycket effektiva metoder för att undvika avskärmning eller stoppa avskärmning innan det börjar genom att lägga till ändringar av de ursprungliga villkoren för din inteckning. Ändra din inteckning termer kan vara en enorm besparing på månatliga betalningar, räntor och även inteckning termer i avseende på antal år som du måste betala tillbaka lånet, och ibland resulterar i en stor besparing på grund av en minskning till den huvudsakliga balans skuldbeloppet på lånet.