varför använda en kommersiell inteckning mäklare

Värde över förväntan, det är därför.

Om du någonsin har funderat på att finansiera en kommersiella fastigheter, kan tanken på att använda en kommersiell inteckning mäklare har passerat ditt sinne. Men om du är som vissa människor, kanske du har debatterat med en kommersiell inteckning mäklare bygger på tron ??att det är dyrare att använda en mäklare istället för att gå direkt till en långivare. Denna gemensamma uppfattningen är en myt.

Verkligheten är att det finns ett antal sätt på vilka du kan spara pengar genom att engagera en inteckning mäklare för att ge dig hjälp med dina kommersiella verkliga behov fastighetsfinansiering och mål. Om du tar dig tid att bestämma värdet av att använda en kommersiell inteckning mäklare du kommer säkert att se att det pengarna används väl.

-Hitta en Lender

Lokalisera en långivare för att finansiera din kommersiella inteckning är inte så lätt som det kan verka. På grund av det stora utbudet av fastighetstyper, typ lån, och speciella omständigheter en enda långivare helt enkelt inte kan erbjuda lån program för alla potentiella lån. Du kan slösa bort en ansenlig mängd tid bara att försöka hitta en enda långivare som erbjuder det program du behöver. En kvalificerad och erfaren inteckning mäklare kommer att ha flera långivare relationer i stället som kan erbjuda ett brett utbud av utlåning alternativ. Vissa mäklare kan även ha relationer på plats som ger dig tillgång till hundratals långivare som erbjuder en otrolig mängd av lån alternativ.

-Risker i arbetet med en enda långivare

Du kan spendera tid och hitta en enda långivare som kan möta dina behov, men du är inte ute ur skogen ännu. Genom att arbeta med en enda långivare eller bank du lägga alla ägg i samma korg som de säger. Godkännandeprocessen kan ta en hel del tid som du inte kan ha. Sedan vad som händer om låneansökan inte godkänns av den långivaren? Har du råd att gå igenom processen en gång riskera ett liknande resultat? Genom att arbeta med en mäklare, kan ditt lån ansökan lämnas in till flera långivare. Detta ökar inte bara chanserna att ditt lån kommer att finansieras, men det ger dig också och din mäklare starkare förhandlingsposition för att få det bästa erbjudandet.

Billiga variationer mellan långivare

En av de viktigaste sätt på vilka du kan spara pengar genom att använda sig av en kommersiell inteckning mäklare vilar på det faktum att det kan finnas betydande skillnader i räntor, kostnader och andra avgifter som debiteras från en långivare till nästa. En mäklare hjälper dig att identifiera de mest prisvärda alternativen från dessa olika bolåneinstitut. På första rodna skillnaderna i kostnader från en långivare till en annan kan tyckas liten. Men kom ihåg, i de flesta fall vi talar om lån i miljoner dollar. Även om räntan skillnaden är minimal på ytan, som med tiden kan lägga upp till en betydande summa pengar.

-Mäklare är specialiserade

Kommersiella inteckning mäklare, speciellt de som är bra, kommer ofta specialiserade på en viss egendom eller lån typ. Den extra upplevelse av en speciallärare garanterar att de har erfarenhet av just det lån du vill säkra. Varje typ av fastighet och lån typ har sin egen uppsättning av problem och fallgropar så det lönar sig att hitta en mäklare som tjänster dina individuella behov. I jämförelse, om du har problem med din VVS du vill ha en rörmokare, inte en huvudentreprenör.

-Inneboende Kostnader Söka på egen

Människor tenderar att glömma att när de ägnar tid shopping runt söker en kommersiell inteckning långivare – eller något annat för den delen – det tar dig bort från andra sysselsättningar, inklusive pengar att göra sysselsättningar. Därför behöver du tänka på att genom att engagera sig av en kommersiell inteckning mäklare du frigöra mer av din dyrbara tid att engagera sig i andra insatser som är mer lönsamma än planlöst vandrade runt söker en inteckning långivare.

-Stödtjänster

En annan väg genom vilken en kommersiell inteckning mäklare kan hjälpa dig att spara pengar är genom sina befintliga relationer med andra yrkesmän. En bra kommersiell inteckning mäklare har en förmonterad nätverk av professionella inklusive värderingsmän, revisorer, advokater och andra tjänsteleverantörer som de arbetar med på regelbunden basis. Inte bara har du inte spendera tid att hitta dessa nödvändiga resurser på egen hand, men ofta gånger du kan få en reducerad skattesats på tjänster som på grund av de mäklare befintlig relation.

-Avgifter för Commercial Mortgage Brokers

Du måste förstå att kommersiella inteckning mäklare inser att de är i en mycket konkurrensutsatt verksamhet. Därför är dessa proffs tar nu stor möda på att göra sina tjänster så prisvärd som möjligt. Var inte rädd för att förhandla om förmedlingsavgift. Och var inte rädd för att fråga din mäklare frågor om hur de kom upp med avgiften förslaget. Det som är bra att använda en mäklare är att de inte får betalt om inte din affär stängs.

Det är sant att det i slutet, du betalar en avgift för att använda sig av en kommersiell inteckning mäklare. Dessa avgifter kan variera från en halv punkt till två punkter på konventionella lån upp till fem eller så pekar på en hård pengar affär. Men du kommer att hitta, så många kommersiella investerare har i det förflutna, att arbeta med en kommersiell mäklare kommer att säkerställa att dina behov uppfylls och att du får det bästa erbjudandet i processen. Summan av kardemumman är att vad du betalar för är en professionell på din sida, någon att se upp för ditt bästa. Samma sätt som en advokat skyddar dina intressen i juridiska frågor. Du skulle inte gå till domstol utan en advokat, så att inte finansiera din kommersiella inteckning utan en mäklare.