värdefulla tips för förnuftiga inteckning shoppa

Till synes Amerikaner älskar att jämföra shop. Ändå ungefär hälften av asylsökande bostadslån talade till bara en bank samtidigt plocka ett hem hypotekslån. Dessutom gick väsentligen hela deltagarna mycket urvalsgrupp för att säga att de varje gång jämfört priserna medan shopping. Det är helt otroligt. Folk jämför priser medan de köper skjortor, men aldrig bryr sig om att kontakta alternativ leverantör bostadslån när det gäller att ordna ett bostadslån för de kommande 30 åren. Även om det är förmodligen den enskilt största posten i sina månatliga utgifter och det kan kosta sin tröja så småningom om de gör ett misstag.

Varför skulle någon vara vägrats från att prata med alternativa bostadslån eller en agent? Vad kunde någon förlora om de pratar med en rival inteckning företag? Låt oss ta det lite längre. Varför skulle någon vilja att inte fylla ett enkelt formulär inteckning citat på nätet i någon anständig hemsida och tillåta konkurrerande långivare konkurrerar om hans egna? Tror de på allvar förväntar sig att om de låter en stor bank uteslutande ordna sitt bolån, kan det mycket banken hjälpa dem om de är i dröjsmål med betalningarna? Kan någon förvänta sig att en gigantisk bank verkligen kan uppmärksamma vad de kunde tänka?

Du kan kontakta med alla hem lån leverantör du vill. ja, fyll i formuläret och låt dem gå efter dig. Nu kan du få några citat bostadslån utan att ge ditt personnummer eller låta dem att göra en kreditupplysning på dig. Om du uppskattar vad de citerar, kan du främja kommunikation eller helt enkelt råda dem att deras kurs är inte tillräckligt bra för att gynna dig.

Får inte nöjd eller skrämmas till att gå tillsammans med en inteckning som du är osäker på om det är den mest gynnsamma affären nåbar för dig. Döm inte att arrangera hypotekslån är en komplicerad process. Troligtvis agenten du har använt för att organisera din inteckning är inte heller lika klok som du eller bättre utbildade än du.