var att gå för billig inteckning skydd

Inteckning betalning skydd kan vara en värdefull tillgång att ha i ditt hörn om du skulle bli oförmögen att arbeta på grund av en olycka, bli arbetslösa eller som lider av en långvarig sjukdom. Höljet är utformat för att betala ut för vanligtvis runt 12 månader (med vissa politikområden är 24 månader) och kommer att se till att du klarar av att fortsätta att göra amorteringar. Det kan betyda skillnaden mellan att du förlorar tak över huvudet och inte behöva oroa dig. Men när det kommer till att få det bästa erbjudandet på den försäkring du måste veta var man kan köpa, så hur kan du få billiga inteckning skydd?

De billigaste inteckning skydd premierna kan normalt hittas genom att shoppa runt och köpa locket självständigt. Detta innebär inte luras att tro att bara för att du fick en bra affär på din inteckning med din långivare, att de kommer att ge dig det bästa erbjudandet på din inteckning betalning skydd politik också. Som media regelbundet belyser, de flesta high street banker och långivare laddning sätt över oddsen när det gäller skydd inteckning betalning politik. Det enda sättet att få en få billig offert utan att kompromissa på kvaliteten på produkten genom att shoppa runt och köpa från en fristående politisk leverantör.

En fristående leverantör är någon som inte är knuten till en viss långivare, så att de kan ge en ofta bättre politik på ett lägre pris. Inte många människor är medvetna om att de har rätt att gå självständigt när det gäller att ta ut skydd inteckning betalning och som sådan bara ta den politik som erbjuds vid tiden för att få lånet. Detta – som pågående forskning från olika organisationer håller bevisar – är utan tvekan det dyraste sättet att köpa din politik och det finns inget sätt att du kommer att få billig inteckning skydd när köpte det här sättet.