var att få ett dåligt hypotekslån lån

Dåliga krediter hypotekslån göra den amerikanska drömmen om en egen bostad en möjlighet även för personer med mindre än perfekt kredit poäng. Subprime-lån (även kallad andra chans utlåning) är oftast ges till personer med kredit poäng på mindre än 680.

Subprime-lån är i allmänhet krävs av människor som har missat mer än två utbetalningar under de senaste 12 månaderna, har en dom, avskärmning, eller avhysning mot dem, gick i konkurs under de senaste fem åren, eller har en allmänt definierad hög risk för fallissemang.

Tillbaka på 1930-talet, var det 30 år fast ränta inteckning infördes som ett finansiellt instrument. Sedan dess har andelen bostadsägande fördubblats och två tredjedelar av amerikanerna äger sina egna hem idag. För att utvidga verkligheten i homeownership till så många människor som möjligt, kom sub prime eller dåliga krediter hypotekslån till.

När du tar ut dåliga lån kredit inteckning, vara beredda att betala högre räntor och avgifter. Du kan också ta en extra försäkring för att säkerställa att banken får betalt tillbaka. Var beredd på dåliga lån kredit inteckning för att vara svårare att komma under 2009 än de var innan fastighetsbubblan sprack. Detta beror på att det är mindre likviditet på marknaderna och kapital skulle flöda först till dem med bättre kredit.

Men det betyder inte att dåliga krediter hypotekslån inte existerar. Du måste bara jobba lite hårdare för att hitta dem.

Först och främst bör du rensa upp din egen kredit historia så långt som möjligt. Få en kopia av din kredit rapport och tvist eventuella felaktigheter. Betala av eventuella kundförluster och få borgenären att markera räkningen tillgodoses fullt ut på din kredit rapport.

Sedan börja shoppa för långivarna. Du letar efter en dålig kredit inteckning lån långivare som ger dig det bästa lånet till så bra pris med minst antal avgifter.

Var beredd på att få till ett lån på kort sikt eftersom dina chanser att refinansiering efter 24 månader är bra. Det finns två skäl till detta. Det första skälet är att efter 24 månader av regelbundna betalningar, kommer din kredit förbättras göra vanliga lån mer tillgänglig.

Men, är den andra anledningen till att år 2012, är kreditmarknaderna skyldig att ha förbättrats. Du kommer att ha byggt eget kapital i ditt hem så att lånet kommer att vara en säker investering för banken. Vid denna punkt, kan du refinansiera till en mer hanterbar lån.

Dåliga krediter hypotekslån finns för att låta människor som du fördelarna och tryggheten med att äga ditt eget hem. Dessa subprime lån är livräddare för människor som vill arbeta sig tillbaka in i sedvanlig kreditprövning. Vanligen inom 2 till 3 år, kommer en ansvarig låntagare få till en regelbunden lån snarare än dåliga lån kredit inteckning de började med.