vanligaste formerna av inteckning bedrägeri

Inteckning bedrägeri motiv kan antingen vara för vinst, eller för fastigheter till salu. Det finns faktiskt två typer av inteckning bedrägeri – bedrägeri för egendom och bedrägeri för vinst. Men bedragarna också anta att den föränderliga miljön så fler system framstår som bostadsköpare, säljare och investerare blir medvetna om sina bedrägliga strategier. På samma sätt måste varje medborgare känna till olika typer av inteckning bedrägeri eller system. Här är några av de som redan repad typerna av system inteckning bedrägeri men fortfarande diskriminera människor:

Ett. Spottar – Detta beskrivs som en extrem eller opåkallade sälja eller utlåningsverksamhet bara för att dra nytta genererar avgifter och provisioner eller jämförbara försäljningskanaler. Normalt, värderingsmän använder falska försäljning som jämförelseuppgifter i bedömning för försäljning och refinansiera transaktioner.

2. Chunking – Detta beskrivs som flera låneansökningar som inkommit till många långivare inte avslöja investerarens avsikt att köpa fastigheter. Bedragaren lovar oftast att hantera affären, inklusive uthyrning av fastigheter, eller investerare visar hur man blir rik genom investeringar, men faktiskt tar ett snitt av vinsten och aldrig hyr fastigheten.

Tre. Property Flipping – Detta kan vara lagligt, men det finns vissa fall att egendom vända blir olagligt speciellt när bostäder finansieras under ett falskt uppblåsta värde.

4. Silent Sekunder – I verkligheten är tyst topplån en sekundär inteckning placerad på en tillgång inte känt till långivaren av originalet eller lånet. Om köparen inte har råd med handpenningen som krävs av den första inteckning, är detta mycket användbart. Den kallas “tyst” eftersom långivaren är helt clueless om dess närvaro. Omvänt händer det bedrägeri när andra inteckning används för att uppfylla skyldigheten att handpenningen.

Fem. Equity Stöld – Vad bedragare gör är att de förfalska en handling överföring eller en tillfredsställelse av panträtt då få nya panträtter på fastigheten. Husägare, å andra sidan, vet inte om det förrän han får en vräkning. En form av eget kapital stöld är avskärmning räddning bluff.

6. Retroaktiva Applications – För att uppfylla kriterierna för lånet, det finns vissa låntagare som “skräddarsy” sina inkomster ark när de hittar en fastighet att köpa. Bortsett från detta, är en “skräddarsydd” bedömning lämnas in tillsammans med den falska ansökan för att kunna godkännas av lånet.

Alla måste vara medvetna om de olika systemen inteckning bedrägeri eftersom det är så lätt att vara medveten om inteckning bedrägeri i dessa dagar utan att du vet det. Affinity bedrägeri, avskärmning räddningsaktion bluff, köpare halm, uppblåsta värderingar, och så vidare är andra typer av bedrägerier som du behöver för att på ett ansvarsfullt sätt vet.

Genom att utbilda dig själv med dessa gemensamma system inteckning bedrägeri, hjälper du till att minska antalet utmätningar, förebygga stadsdelar att misslyckas och ad skatter värdetull att gå upp.