vanliga falska uttalanden från mobil bostadslån

5) husbilar byggda före 1976 inte kan refinansieras
HUD Code, instiftades 1976, ändrade normer för säkerhet och förfarandena konstruktion för tillverkade och tillverkade hem. Som sådan, var bostäder byggs före 1976 inte omfattas av HUD koden och betraktas av husbil investerare som en högre risk lån för en brist på ett minimum kod för konstruktion. På grund av detta villkor, kommer investerare ger fortfarande finansiering och refinansiering för pre-HUD mobil och mobil bostadslån, men på en något högre nivå än sina post-HUD motsvarigheter.

4) Du kan få ett samarbete signerat om du har problem med att kvalificera
Tvärtemot vad många tror, ??tillverkade hem är inte bilar och inte kan finansieras som dem. Låneavtalet gäller undertecknarna som “låntagare” och “co-låntagare (er)”. Dessutom, kan man anta, när en husbil låneavtal utförs av låntagaren och co-låntagare (s), att de är överens om att leva i hemmet som sin primära bostad. Göra ett förvillande uttalande som detta utgör lån bedrägeri och utgör grund för dollar åtal.

3) 100% finansiering är tillgänglig att köpa en husbil
Det finns ingen 100% (eller “noll handpenning”) finansieringsprogram som tillverkas dokument eller mobila bostadslån. Låt dig inte luras! Många lån mäklare kommer att försöka realisera denna typ av mobil bostadslån, bedrägligt, hävdar hem för att vara en stick-byggda lägenhet. Var noga med att inte anklaga dig själv i denna typ av system genom att kontrollera att ditt lån mäklare verkligen förstår och har en stor erfarenhet av affärer med mobil och mobil bostadslån.

2) Mobil Bostadslån är inte konventionella lån
Det är ett vanligt misstag att skilja tillverkade eller tillverkade bostadslån som inte är dogmatiska lån. En doktrinär lån är handlingar lån som inte är försäkrad av FHA eller garanteras av VA eller Jordbrukare Hem Administration. Det finns FHA och VA lån finns på tillverkade eller mobila hem och de bär många krav och begränsningar med dem, men det är en mobil eller mobilt bostadslån genom ett låneinstitut som en bank eller låna union absolut ett vanligt lån.

1) husbilar måste fästas på en permanent bas för att få finansiering
Detta bedrägliga uttalande är kontrollampa tecken på ett lån mäklare som verkligen inte vet någonting om mobil eller tillverkas hemma finansiering. Permanenta stiftelser har någon betydelse för finansieringen av ett tillverkat eller tillverkas hemma som helst, och oftast är det bara en motivering till mäklaren eller institution för att undvika att göra (vad som uppfattas som) en högre risk lån för ditt hem.