vända miniräknare hypotekslån

Med hjälp av omvänd inteckning de äldre kan njuta av en lugn vistelse på fastigheten till den tid då den sista låntagaren permanent lämnar hemmet.

För att komma till alla dessa siffror man behöver för att beräkna exakt på grundval av flera givna faktorer. Detta är precis vad en Reverse Mortgage Calculator gör. Det är ett effektivt verktyg som grafiskt skissar ens exakt positionering nämligen en nämligen Reverse Mortgage och även den framtida scenario. Den omvända Mortgage Calculator hjälper man fram till en uppskattning av hur ens omvända inteckning bygger upp och hur mycket av ett hem man fortfarande äger med tiden. Den visar också hur ett hem kapital kan påverkas av framtida förändringar i värdet av ett hem.

Dessutom visar Reverse Mortgage Loan Calculator effekten av beslut som man kan göra om det belopp man lånar, om man tar en initial klumpsumma, eller anordnar regelbundna inkomststöd eller en kombination av båda, för hur länge man lånar så även intresset priser och olika avgifter som hänför sig till Reverse Mortgage.

Innan faktiskt beräkna villkoren för Reverse Mortgage man måste samla in korrekt information om en realistisk uppskattning av värdet av ett hem. En omvänd inteckning långivarens värdering kan vara mindre än vad man kan förvänta sig att sälja ett hem för, och även de mest up-to-date produktinformation, inklusive räntor och avgifter, för den omvända inteckning man överväger.

Det belopp man kan låna beror på flera faktorer, bland annat en ålder, vilken typ av omvänd inteckning man väljer, aktuella räntor, platsen för ett hem och det beräknade värdet av ett hem som också FHA utlåning gränser för sitt område. I de flesta fall, den äldre man är, desto värdefullare ett hem, och ju mindre man är skyldig på det, desto mer pengar man kan få.

Det är en engagerande möjlighet att leva sina gyllene år med värdighet och självständighet under en “ekonomisk trygghet filt” utan att oroa månatliga betalningar och krossning skattelagstiftning.