vända livränta inteckningar

Det omvända livränta inteckning gjordes med syfte att ge pensionärer och enkelt sätt att utnyttja det egna kapitalet i sina hem. Denna typ av lån har långivaren betalar låntagaren varje månad i stället för tvärtom. Detta ingår i det faktum att lånet inte betalas förrän hem säljs eller ägaren dör gör det ett bra sätt för någon över åldern av sextio två för att få tag på pengar utan rädsla för att förlora sina hem. Precis som alla andra lån men du måste se till att detta är rätt val innan du fortsätter.

Denna typ av lån på samma sätt som ett hem kapital lån kan antingen tas på i en klumpsumma, månatliga betalningar, eller i vissa fall en kredit. Den största skillnaden mellan detta och ett hem kapital lån är ju att låntagaren inte kommer att betala tillbaka lånet i sin livstid om de väljer att sälja hemmet. De kommer att kunna bo kvar i hemmet så länge de vill.

Detta innebär att hemmet kan dock inte ville att någon eftersom det kommer att behöva säljas för att betala för lånet. Det finns fall som långivare kommer att vara villiga att arbeta något med familjen om de är ute efter att hålla hemmet.