vända inteckning företag som du kan lita på

Din ekonomi är inte ett område där du vill ta stora risker, speciellt med ett företag som har potential att ta bort dina pengar och lämnar dig i ett sticket. När ett företag överväger en omvänd inteckning, måste du se till att du närmar dig de mest respekterade omvänd inteckning företag tillgängliga. Du måste ta en lång och hård titt på de olika företagen på marknaden innan du tar ut en omvänd inteckning i ditt hem.

Vid det här laget bör du veta att för att vara berättigad till de flesta omvänd inteckningar, måste du äger ditt hem och vara 62 år eller äldre. Således, omvänd inteckningar är oftast för pensionärer.

En omvänd inteckning är ett lån mot ditt hem som du inte behöver betala för den tid som du bor där. Först när hemmet har sålts eller du upphör att leva där, gör återstoden av lånet betalas ut. Oavsett hur detta lån betalas ut till dig, i allmänhet, behöver du inte betala en enda krona tillbaka tills du dör, sälja ditt hem, eller permanent flytta ut ur ditt hem.

Den nationella Reverse Mortgage Långivare Association (NRMLA) hemsida är ett bra ställe att börja din sökning efter en ansedd och kvalificerad omvänd inteckning mäklare. Denna förening ger potentiella kunder med en mängd information om alla saker omvänd inteckning, inklusive en miniräknare och en massiv databas av olika långivare – som är mer än villiga att ge dig en bra ränta på ditt hem.

På NRMLA hemsida välj den stat ditt hus är i och prevue listan över kvalificerade långivare i ditt tillstånd och ytterligare förfina listan för att visa de långivare som är närmast dig. När du har minskat din lista ner till cirka tio eller tjugo långivare, börja ringa dem och frågat om vad de kan göra för dig. Innan du gör ett slutligt beslut om vilka omvänd inteckning företag som du tror kan vara rätt för dig, prata med dina vänner eller familjemedlemmar som redan har gått igenom den omvända inteckning processen, och se vad de har att säga om bolagen på listan.

Inte bara hitta en källa för information om omvänd inteckning men gör dina läxor så att du är medveten om olika perspektiv. I denna cyber ålder vi lever på, det finns en hel del värdefull input du kan hitta på något ämne så ta dig tid att ta reda på vad du behöver. Vi är stolta över vår webbplats för att erbjuda dig
den bästa informationen om omvänd inteckning så att du kan stoppa frenesi av webbsurfande som är mycket ansträngande. Vi har verktyg och tips här för att hjälpa surfare.