välja en lämplig Tulsa inteckning

Det första steget en familj har att göra efter att köpa ett hem i Tulsa, Oklahoma är att hitta den mest lämpliga inteckning. Många experter hävdar att välja rätt inteckning plan är lika viktigt som att köpa gården. Plocka ut rätt långivare kan betyda skillnaden mellan en säker inteckning och en mycket riskabel inteckning Tulsa plan som är därför vi råder dig att vara mycket försiktig när du planerar din framtid.

Lyckligtvis finns det mer än ett par alternativ för att hitta en långivare för att säkra din inteckning. Men för första gången köpare är det lite svårt eftersom det finns många termer som inte många vet vad de betyder – FHA, VA och andra. För att spara värdefull pengar, måste alla första gången köpare vet alla skillnader mellan de olika typer av lån. Vi kommer att fortsätta den artikeln granskar olika typer av lån så att alla människor kommer att få en mycket klarare bild om detta viktiga ämne.

FHA lån – dessa gör att första gången husköpare samt nuvarande husägare att köpa ett hem med mindre än 3,5% ner. Dock måste fastigheten uppfyller alla FHA standardkrav men det goda är att alla dina stänga kostnader kontrolleras vilket innebär att du kan kvalificera sig för ett lån även två år efter en konkurs eller tre år efter en avskärmning. Med en FHA lån för en inteckning Tulsa Oklahoma, det är lägre kvalificerade nyckeltal och det bästa är att du helt kan styra alla dina kostnader vilket gör det till en idealisk metod för individer som inte har råd med en betydande handpenning eller människor som hade många finansiella frågor i det förflutna.

VA lån – dessa är olika typer av lån som kan tog av personer som verkat eller för närvarande tjänstgör i Försvarsmakten. Dessa lån har lägre priser och det bästa är att även personer som har en blåslagen kredit har en chans att kvalificera sig för en VA lån. Att bli berättigade till denna typ av lån kräver att du har tjänat exakt 161 dagar under fredstid, 90 dagar under kriget, 6 år i Reserverad / National Guard eller om du är make till en tjänst medlem som dödligt sårades under kriget.

Konventionella lån – för denna typ av lån behöver du en 5% handpenning och kredit poäng är obligatoriska. Den dåliga delen är att du inte kan kontrollera uppkomst och stängning avgifter. Annan egenskap som definierar denna typ av lån är: det finns inga fastigheter skick standarder, den maximala säljaren krediten är 3% mot köparens avslutande kostnader, en potentiell köpare måste vänta 4 år efter en konkurs / avskärmning för att kvalificera sig för ett sådant ett lån, de kvalificerande förhållanden är mindre. Dessa lån rekommenderas för personer som har en betydande handpenning och en ovan genomsnittliga kredit värdering.

Dåliga krediter bostadslån – även om du har en låg kredit värdering, har du fortfarande en möjlighet att äga ett hem som det finns långivare som kommer att täcka en hög risk lån. På grund av det ökande antalet människor som förlorar sina gods till utestängning och inventeringen är ganska stor, har vissa långivare blivit märkbart flexibel vid godkännande av dåliga lån kredit hem. Detta gäller även för hypotekslån Tulsa.

Som en slutsats, är situationen med Oklahoma hem inteckning inte annorlunda i jämförelse med situationen i andra stater. Vi är säkra på att oavsett i vilken situation du befinner dig, kan du också hitta de mest lämpade Tulsa inteckning.