välja det bästa bland billån alternativ finansiering

Det finns många alternativ när det kommer till hem inteckning finansiering. Hypotekslåneinstitutens kommer att förklara i detalj om bearbetning av varje program och få det skriftligt.
Några av dem är listade under:

Konventionell fast ränta 30 år hem inteckning programmet:

Denna finansiering alternativ är en mycket gammal en, men det är fortfarande populärt bland finans hem inteckning alternativ. Låntagaren kan köpa hem och betala tillbaka lånet med ränta under en period av 30 år. Räntan på detta lån är fast och det är fortfarande samma från början av den överenskomna tidsperioden av inteckning till sista återbetalningen.

Konventionell fast ränta hem inteckning i 15 år:

Detta fungerar också på samma sätt som 30-årig fast ränta billån, men hela beloppet ska återbetalas inom 15 år. Detta alternativ kan spara betydande belopp eftersom banken oftast ger ett avdrag på räntan med ¼ eller ½ poäng.

Rörlig ränta bolån:

Detta hem inteckning är för 15 eller 30 år. Detta alternativ kan vara mycket tilltalande eftersom räntorna är mycket låga. Men kruxet är att räntan fluktuerar tillsammans med ekonomin svängningar. Räntorna får justeras varje år eller vart 5 år. När räntan ökar, är det uppenbart att hemmet inteckning belopp som ska betalas också ökar. Därför kan detta hem inteckning alternativet inte vara det bästa valet om personen planerar att stanna i sitt hem under en tid.

Intresse endast bolån:

Oavsett hur attraktiva och genomförbara detta lån verkar vara, är det aldrig ett bra alternativ. Det innebär att endast den ränta ska betalas, medan kapitalbeloppet kommer att stanna för alltid skall betalas av låntagaren, bara i slutet av låneperioden, vilket blir uppenbart en tung mängd. Tyvärr, om hem kapital inte hade höjts, eller om personen inte hade råd att gå till en ny inteckning lån, då låntagaren skulle tvingas sälja huset eller gå för avskärmning. Låntagaren kommer att göras desperata att sälja huset.

Tips för att förbättra möjligheterna för personer med dålig kredit att få bostadslån:

En bra fastighetsaffär med hjälp av inteckning mäklare som har en del eget kapital under köpet ökar chanserna att få hem hypotekslån för människor med dålig kredit.

Vissa långivare kan kvalificera människor med dålig kredit värdering med full finansiering, och räntan kan också vara lite lägre om låntagaren kan göra en handpenning på ens 3-fem procent. Det betyder att det sparar mycket pengar genom att göra en handpenning, även om det är en liten summa.

Det bästa sättet är att göra en lite forskning på marknaden för att lösa problemet med att få hem inteckning. Vissa mäklare kommer att ha goda relationer med bolåneinstitut medan andra inte gör det. Så få syn på flera långivare kommer att bidra till att få ett hem hypotekslån med en bra ränta. Online inteckning tjänster gör tillämpningen av låntagaren nå flera bolåneinstitut och bidra till att uppnå målet än något annat sätt.