välja den bästa remortgage företaget

Det finns flera alternativ som finns till ditt förfogande. Du kan välja att ansöka via ett hypoteksinstitut eller bank eller via en inteckning mäklare som förbinder dig med rätt inteckning företaget. Mäklaren hjälper dig att få en bra affär och se till att du får lånet.

Mäklare är dyrare på grund av de mäklare avgifter läggs till de vanliga kostnaderna för remortgaging. Men med en bra affär det kommer att vara värt det. Bankers ‘erbjudande remortgage planer direkt till dig klienten. De använder inte anlita en mäklare. Vem du vill vara säker på att de bidrar till att uppfylla dina finansiella behov.

Välja en långivare
• Gå igenom en lista med långivare och informera dig om vilken typ av priser de erbjuder, tjänster och även någon avgift som de kommer att laddas.
• Gör en forskning om kvaliteten på de tjänster som de kommer att erbjuda. Förfrågan från vänner och bekanta, läs recensioner om långivare och även få mer information från sina webbplatser.
• Vet lån alternativ som finns och hitta en långivare som kommer att erbjuda exakt vad du letar efter.
Denna information kommer att vara mycket viktigt när du väljer din långivare. När du har etablerat vad du vill du behöver kontakta långivarna direkt och ställa några frågor. Några av frågorna är:

Ett. Den typ av remortgage produkter de erbjuder. Detta kommer att hjälpa dig att lära dig mer om ytterligare produkter som de har andra än de på deras hemsida.
2. De avgifter de tar ut. Dessa kan variera från en långivare till den andra. Du kan ta reda på om det finns några avgifter för att de får frångås och du kan även förhandla om bättre villkor för din remortgage med företagets företrädare.

Tre. Hur man ansöker. Be den potentiella långivaren vad är de tillgängliga medel för att få lånet. Vissa erbjuder lån på nätet eller via telefon. Det är oftast mer praktiskt än att gå direkt till långivaren kontor. Du måste fortfarande göra ett besök för att signera några dokument.
4. Varaktighet för remortgage process. Beroende på eftersläpningen, kan det ta 4 – 8 veckor. Du kanske inte har realtid, men det låter dig veta hur konkurrenskraftigt företaget är beroende på deras eftersläpning.

Fem. Den typ av LTV du behöver. LTV är belåningsgrad och det tar att redovisa värdet på ditt hem dras från det utestående saldot på ditt lån. De flesta kommer att erbjuda en remortgage om din LTV är mellan 75% och 90%. Olika typer av avgiften kan kräva olika LTV så har en ungefärlig uppfattning om vad din LTV är innan du kontaktar företaget som du väljer.

6. Övriga tjänster som tillhandahålls. För en bank eller hypoteksinstitut du kan dra nytta av bra erbjudanden på dina nuvarande och sparkonton. Också med din ekonomiska verksamhet på ett ställe kan hjälpa dig njuta av besparingar på de produkter som de erbjuder.
7. Bemyndigande av Financial Services Authority. Detta för att vara säker på att långivaren är legitimt. De bör kunna förse dig med denna information, eller alternativt kan du kolla från Finansinspektionens webbplats för att veta om de är med i listan över långivare.