välja den bästa bolån

Hemmet inteckning kan vara störst personligt ekonomiskt åtagande av en låntagare i hans eller hennes livstid. Därför blir det mycket viktigt att välja rätt typ av billån för att spara pengar samt spara från huvudvärk som kan dyka upp i framtiden. Inteckning är ett slags löfte eller garanti görs av hemmet köparen eller låntagaren att återbetala lånet till långivaren. En rätt hem hypotekslån kan spara tusentals dollar på lång sikt. Därför blir det mycket viktigt och avgörande för låntagaren.

Viktiga faktorer som skall beaktas vid val av rätt typ av hypotekslån:

Syftet för låntagaren bör lösas:

Hemmet inteckning väljs bör passa syftet med hem köparen. Om hemmet köparen har för avsikt att bo i huset han har köpt sedan den mest lämpliga kommer att vara hem hypotekslån medan en investerare behöver ett bostadsområde investeringslån.

Lånet struktur:

Lånet struktur eller vilken typ av lån bör passa intressen låntagaren. Det beror på det faktum att låntagaren är intresserad av det flexibla betalande alternativet eller om han är intresserad av att betala med jämna mellanrum, eller om han är intresserad av att gå till en rörlig ränta eller fast ränta, eller kräver ytterligare kredit alternativ för hem förbättringar eller för att köpa en bil osv lånets löptid bör också vara lämpliga för låntagaren att välja rätt typ av bolån.

Lån funktioner måste också beaktas genom att välja rätt typ av hypotekslån:

För att ta reda funktionerna i de lån tillräckligt läxor måste göras för att analysera varje del av lånet, för att göra rätt val av bolån.

Dragen av många lån produkter är listade nedan för att välja rätt bolån:

Vissa lån erbjuder krediter som kan användas för hem förbättringar och inredning genom att öka kreditgränsen för nuvarande lån. Detta undviker behovet av att gå till en annan långivare för att låna pengar.

Vissa lån kan ytterligare återbetalningar genom vilken låntagaren kan betala från sina årets slut bonusar. Detta alternativ sparar tusentals dollar för låntagaren och dessutom minskar lånetiden avsevärt.

Konton konsolidering alternativet hjälper till att slå samman alla transaktioner. Det förenklar bank, sparar pengar betalas ränta för lånet gör vartenda öre som arbetar till förmån för låntagaren.

Alternativet att inkomster överförs till lånekontot hjälper låntagaren att spara ränta på lånet, samtidigt som att komma kontanter eller gör det möjligt att betala räkningar genom att göra automatiska överföringar som i annat transaktionskonto.

Länka inteckning med låntagarens transaktionskonto gör varenda dollar i transaktionskonto att kompensera ränta på hypotekslån.

Föräldraledighet alternativ bidrar till att minska återbetalningarna upp till 50% i nästan sex månader, som är återigen föremål för vissa villkor och villkor.

Rita alternativet kan få tillgång till extra pengar utbetalas utöver det normala schemat för återbetalningar. Refix alternativet gör det möjligt att komma in i en annan fast ränta lån i slutet av den nuvarande räntebindningstid period.