vad som väntar från bostadslån till människor med dålig kredit

De med dåliga krediter som vill köpa ett hem undrar oftast vad nackdelar gör dåliga krediter bostadslån presentera jämfört med vanliga bostadslån. Denna fråga är viktig eftersom det kommer att hjälpa dig att förstå om bostadslån finansiering för människor med dålig kredit är till din fördel eller inte, och under vilka omständigheter man kan dra mest nytta av det.

Dålig kredit har liknande konsekvenser på alla slags lån. Men bostadslån för människor med dålig kredit har vissa skillnader som måste klargöras. Lånevillkoren på bostadslån påverkas av olika variabler och kredit situationen för sökanden är bara en av dem. I motsats till lån utan säkerhet, har kredit värdering inte så stort inflytande på bostadslån.

säkerheten faktorn

Med hjälp av en fastighet som säkerhet har många fördelar när det kommer till dåliga krediter lån. Främst eftersom konsekvenserna av dåliga krediter motverkas av garanti för återbetalning som säkerheter representerar. De tvivel som långivaren kan ha på grund av den höga risken att utlåningen till någon med dålig kredit innebär, snart blekna bort så fort du kan erbjuda en tillgång som säkerhet för lånet.

När erbjuda säkerhet kommer du att kunna få bättre lånevillkor på dina dåliga krediter lån. Du kan enkelt få lägre räntor, högre lånebelopp, lägre månatliga betalningar och mer flexibla program återbetalning. Dessa fördelar sällan erhålls genom att ansöka om lån utan säkerhet dålig kredit lån på grund av den höga risken för långivaren.

Som till lånebeloppet, beror det på mängden tillgängligt kapital du har på din fastighet. Eget kapital bestäms genom att subtrahera mängden pengar som betalas att fastigheten garanterar (inteckning, panträtt, etc.) till marknadspriset på fastigheten. Om du har en $ 100.000 egendom och din utestående inteckning balans är $ 60.000, då du har $ 40.000 värde av tillgängligt kapital på ditt hem.

Om du planerar att köpa ett hem och du har dålig kredit, kommer fastigheten som fortfarande fungerar som säkerhet för lånet, men du kommer att krävas för att uppfylla vissa hårda inkomster krav och du måste möta högre räntor. Dessutom, kan du bli tvungen att erbjuda en handpenning eller ett samarbete signerat för att få godkänt för ett bostadslån med dålig kredit.

handpenning eller samarbete signerat

En handpenning kommer att öka dina chanser att få godkänt för en dålig kredit bostadslån. Inte alla långivare kommer att kräva en handpenning för godkännande, men spara pengar till en handpenning visar till långivaren din inkomst kapacitet och din finansiell disciplin. Således kommer erbjuda en handpenning definitivt innebära ett gott intryck.

Dessutom, om din kredit värdering är för dåligt, kan du alltid begära ett lån med en co-signer. Det samarbete signerat är också ansvarig för återbetalningen av lånet om du misslyckas med att uppfylla de månatliga betalningarna och därmed är risken för långivaren minskat kraftigt. Erbjuder ett samarbete signerat kommer då också att öka dina chanser att få godkänt för en dålig kredit bostadslån.