vad som är ett intresse som bara inteckning är det rätt för mig

Konsumenterna är i allmänhet kategoriseras i tre klasser:

Ett. De som ryser vid blotta tanken på att betala ränta.

2. De som är villiga att betala ränta för att få mer köpkraft baserat på deras nuvarande inkomstnivå.

Tre. De som visa intresse som en kostnad för att göra affärer och använda det till sin fördel. Ja, inte få betala ränta någon ekonomisk fördel!

Det finns många vanliga missuppfattningar om intresse endast lån. Det första många människor har är: “Allt jag någonsin kommer att göra är att betala ränta och jag kommer aldrig att kunna betala av de viktigaste i mitt hem.” Ett intresse som bara lån bäst kan beskrivas som en inteckning (lån) som gör att HYPOTEKSGÄLDENÄR (låntagaren) att bara betala ränta på lånet under en viss tidsperiod vanligtvis under de första 2 till 10 år av lånet.

Medan den första klassificeringen av våra konsumenter frenetiskt nå för en brun papperspåse, där de kan andas tungt i och utanför, kan de andra två också undrar varför någon skulle vilja betala ränta endast upp till en tredjedel av lånets löptid. Skälen är följande:

Ett. Betalar räntan endast under de tidiga delarna av lånet utesluter den månatliga utbetalningen som skulle ha tillämpats mot lånebeloppet och därmed sänka betalningen. På en marknad med höga boendekostnader detta gör att få in i ett hem mer överkomligt.

2. Leverage. Varför betala ner en inteckning på 6% när en del av att betalningen skulle kunna investeras någon annanstans med en högre avkastning?

Tre. Snowballing. Antag att en låntagare kunde frigöra en del av hans inteckning på 6% skall tillämpas mot hans eller hennes kreditkort som har en ränta på 18 – 24%. När han / hon hade det kortet lönat sig med pengar som sparas genom att inte betala mot huvudmannen, kan han / hon ansöka då den sparade kapital plus den nyligen lönat kreditkortsbetalning mot andra höga räntor skulder – vi vet att du har dem – viola snowballing.

För att dra nytta av ett intresse bara lån, kolla in våra rekommenderade långivare. Efter noggrann forskning, våra gurus rekommendera dessa långivare: