vad menar de 2007 bolån gränser för dig

Varje år bolån begränsningar införs för konventionella lån. Låna mer och din totala räntekostnader kan öka dramatiskt även om beloppet ovanför låneram är bara några tusen dollar enligt Peter G. Miller i hans senaste konsument kolumnen för Mortgage Långivare Plus.

“Hypotekslån gränser är den magiska klyftan mellan konventionell finansiering och jumbo lån”, säger Miller. “Emellertid, kan många låntagare undvika de högre kostnaderna i samband med jumbo finansiering om de antingen låna mindre eller låna med två lån snarare än en. Genom att arrangera hur de lånar, kan resultatet bli en betydande minskning av lånekostnaderna.”

En hake med låneramar, säger Miller, är att det finns inte en enda inteckning tak.
“Olika låneprogram har olika lån gränser. Men det är också sant att även inom enskilda lån program kan det finnas olika lån gränser beroende på var du bor. Dessutom kan taken för konventionella, VA och FHA lån varierar”, säger Miller.

Den nya Miller kolumn är en av en serie av konsumentorienterade funktioner som publiceras som en del av den offentliga utbildningen. Hela serien, som omfattar ämnen som myter kredit värdering, hur man får en första inteckning, när att refinansiera och andra viktiga ämnen för fastigheter låntagare kan hittas genom att gå till senaste Miller kolonnen.

Etablerat i 2000, Mortgage Långivare Plus ger en unik online destination för låntagare som vill finansiera eller refinansiera fastigheter. Mortgage låneansökningar värda nära 10 miljarder USD har bearbetats på platsen, och att antalet växer varje dag. Bolaget är inte en långivare, mäklare eller deponeringsinstans utan istället ger en oöverträffad marknadsplats där du kan matcha dina behov och önskemål med nästan 200 konkurrerande bolåneinstitut. För nyheter om lån, långivare, aktier och värderingar hem, besök vår hemsida.