vad man ska tänka på med hem inteckning refinansiera

ta din egen tid

Ett beslut som fattas i en hast kan bara slå tillbaka på dig. Häri måste på lämpligt sätt beakta tas på lång sikt-påverka den refinansiering alternativ. Du kanske bara får betala mer för denna inteckning sedan ditt ursprungliga inteckning. Så, jämföra de olika priser som erbjuds av långivaren, leta upp för-och nackdelar och sedan göra ditt beslut.

det lån till fast ränta mot rörlig ränta lån

Vill du arbeta med en rörlig ränta lån och din ränta ökar dag för dag? Nå, kommer hem inteckning refinansiera hjälper dig växla över till en fast ränta.

En justerbar låneräntan kommer att hjälpa dig att välja skyddande funktioner som lägre mössa priser, och avlägsnande av pengar från hem kapital.

den årliga procentuella och ränta avgifter

Detta är en förutsättning övervägande av någon inteckning plan. Innan du registrerar dig för en refinansiering planen, vara mycket säker på dina beräknade totala besparingarna. I effekt, kostnader för att finansiera din nya inteckning, i helhet, måste vara mindre än de besparingar man ådrar sig på grund av intresse.

Du kan skära ner på ditt hem inteckning refinansiera kostnader genom att be för ingen upfront pengar och samtidigt gå för lägre räntor.

den “säkerhetsmarginalen”

Den “säkerhetsmarginal” kan du bestämma om du måste gå för refinansiera alternativ eller inte. Om jämförelsen av balansering kostnaden för besparingar mot refinansiering är mer än två procentenheter högre än den nuvarande marknadsräntan, då kan du definitivt gå för inteckning refinansiering.

Dessutom måste du också vara beredd att stanna i ditt hem för en tillräckligt lång tid och hamnen ingen tanke på att flytta ut. Typiskt dina besparingar kommer att realiseras i ca 3-7 år, beroende av kostnaderna vid den tidpunkt du väljer att ta ut ett hem inteckning refinansiera.

lån jämförelse

Jämförelse mellan det ursprungliga lånet och nya lån måste göras, hålla framtiden i åtanke. Du måste ha en rättvis uppfattning om hur länge du vill behålla det nya lånet. I slutändan är hem inteckning refinansiera ett bra alternativ endast om den totala kostnaden för nuvarande inteckning är mer än den totala kostnaden uppstår som en följd av ny inteckning. Mening, kommer din nya inteckning kan du spara pengar.

vara försiktig med förskottsbetalning påföljder

Du kanske vill betala av din ursprungliga inteckning tidigt men vara medveten om förskottsbetalning påföljder som deltar i processen. Långivare är skyldiga att ladda straffavgifter, om du är intresserad av att betala av den första inteckningen tidigare då den angivna tidsramen. Detta tar hand om deras intresse, vilket skulle ha varit deras grund om lånet betalningen hade utförts genom sitt liv.

Den stora delen av ett hem inteckning refinansiera är att, ibland, även om den sista kostnaden för din tidigare inteckning läggs till ny inteckning, kommer kostnaden för den nya refinansiera inteckning fortfarande vara lägre än den ursprungliga inteckningen.

Som kan ses, det finns en hel del saker du bör tänka på när du tar vägen för inteckning refinansiering. Ge grund tanke till alla innan du gör ditt beslut.
Att få ett hem inteckning refinansiera anses vara ett mycket lönsamt beslut av många. Men om de inte tänkt igenom, kan beslutet hamna kostar dig. Besök LoanWeb nedanför idag för de bästa refinansiering tjänster som erbjuds.