vad man ska leta efter när du söker efter en inteckning långivare

Om du funderar på att köpa eller en refinansiering av ett hem i North eller South Carolina, du är lyckligt lottade att ha flera valmöjligheter när det kommer till din inteckning långivare. Men vad man ska leta efter när man väljer en inteckning långivare? Det första steget är att förstå att vår marknadsplats ger tre huvudkategorier för hypotekslån – banker, mäklare inteckning och bankirer inteckning.

Bankerna kommer ursprung, teckna och finansiera ditt lån. Fördelen med att arbeta med en bank är att de ibland har ett specialiserat låneprogram som andra inte. Bristerna kan vara att de har en uppsättning av underwriting riktlinjer och inte handla din takt, vilket möjligen inte kunna godkänna ditt lån eller bli mindre konkurrenskraftiga.

En inteckning mäklare fungerar som en mellanhand genom att matcha låntagare med långivare / banker. Fördelen med att arbeta med en mäklare är att genom att arbeta med en mängd olika långivare som de kan ha ett bredare spektrum av underwriting riktlinjer och kanske kan erbjuda ett lägre pris. En potentiell nackdel med att arbeta med en mäklare är att de inte är i fullständig kontroll över processen eftersom de inte teckna eller finansiera ditt lån, gör långivaren.

En inteckning bank, som Cunningham & Company, är en hybrid av de två. Som en bank vi teckna och finansiera kundernas lån. Detta gör att du kan känna dig säker att genom att ha kontroll över processen ska vi fullfölja vårt åtagande gentemot dig. Efter stängning kommer vi att överföra ditt lån för service – med andra ord till det företag som kommer att acceptera dina amorteringar. Villkoren för ditt lån ändras inte med denna överföring. På grund av våra relationer med andra banker och långivare, gör det oss att ha ett bredare utbud av underwriting riktlinjer och handla din kurs. Detta innebär att du har en större sannolikhet att få ett lån godkännande till en lägre ränta och kostnader.

Välja en långivare bör vara en kombination av som kommer att ge den bästa inteckning strategin i tid till ett rimligt pris och med utmärkt service. Vi är ofta erkända som ger alla dessa till våra kunder och det skulle vara ett nöje att visa vår unika metod och enastående service. Kontakta Rebecca på http://rebeccamadej.com att diskutera dina lånemöjligheter och hjälp med att välja den bästa strategin för att passa dina behov.