vad man ska leta efter i en inteckning mäklare

Det finns tusentals och åter tusentals licensierade inteckning mäklare i USA. De representerar privata banker, offentliga banker, investerare och låneinstitut både stora och små. Men alla inteckning mäklare inte skapade lika. Här är vad du bör leta efter:

Ett. En top inteckning mäklare kommer att meddela alla detaljer i inteckning processen. En bra mäklare kommer inte våren överraskningar på dig i form av extra eller dolda kostnader. De kommer att ta tid att tydligt lägga ut vilka åtgärder som måste följas för dem att bäst tjäna dina behov. Du bör ha minst en ungefärlig tidsplan för hur länge din inteckning ansökan tar innan du hör ett beslut tillbaka.

2. En top mäklare kommer alltid att vara tillgänglig. Din mäklare bör inte vara svårt att få tag på. Om du lämnar din mäklare ett meddelande så ska du ta emot ett återvändande samtal inom ett par timmar. Du ska inte känna som om du inte är en “viktig kund” hos din mäklare och få andra kurs behandling.

Tre. En övre mäklare handlar om mer än bara “sälja dig”. Du ska aldrig få en känsla av att din mäklare bara säger till dig vad du vill höra, så att vinna ditt företag. En bra mäklare bör berätta för-och nackdelar med tänkbara alternativ och vara ärlig, uppriktig och rättfram med dig. Du bör kunna förvänta sig objektiv och oberoende rådgivning. Du ska inte känna som om du är under någon typ av påtryckningar för att säga “ja” eller välja ett visst program.

4. En top inteckning mäklare är användbart. Ja, verkar detta som en självklar en, men att hitta det bästa lånet för att passa dina behov kan innebära en viss press på tider och du vill att någon hjälpsamma och vänliga att hjälpa dig – inte någon som kommer att sakta ner dig och lägga ännu mer press till situationen.

Fem. En top inteckning mäklare arbetar med mer än bara en långivare. Om din mäklare är begränsad till att arbeta med endast en eller två långivare då de kommer definitivt att kämpa för att tjäna dina bästa intressen som deras alternativ (och din i sin tur) är starkt begränsad.

Håll alla inteckning mäklare till högsta standard för att hjälpa dig säkra ett bostadslån eller kommersiellt lån. Tala med en topp Florida inteckning mäklare och jämföra flera långivare. Gör din forskning och inteckning läxor du sätter in nu kommer att löna sig i framtiden!