vad man ska leta efter i en avskärmad hem

Det första du bör leta efter – eller se fram emot – är veckor och även månader av flitig forskning. Möjligheterna i avskärmad hem ofta hamnar i det gamla ordspråket, “Om något låter för bra för att vara sant, är det oftast.” Vad som är sant är att vissa avskärmad hem kommer att sälja till 30% till 40% under marknadspriset. Men enligt redaktören av en fastighets investerare publikation, “De flesta avskärmad hem säljer till 5% under marknadspriset.”

plats

Om avskärmning tillfälle du letar efter en investeringsmöjlighet, då du skulle vara klokt att se över fem år eller mer av fastighetsförsäljningar historia i området. Har de bostäder uppskattas tillräckligt för att göra din investering risk värt? Egenskapen behöver inte vara i en exklusiv stadsdel, men det bör vara i ett ekonomiskt stabilt område. Detta är inte en fråga om vem som rör sig i och som går ut, utan snarare hur mycket som betalas för bostäder byter ägare.

En nyligen infört faktor att överväga om du letar i sydöstra är kostnaden för husägare försäkring och täckning för stormar. Du kan hitta några riktiga fynd i Hurricane Lane där, men också att hitta dig själv att köpa ett hus du inte har råd att försäkra. Du hittar också områden där översvämning försäkring är helt enkelt inte längre tillgänglig.

fysiska tillstånd

Tänk omständigheterna i en avskärmning. De flesta människor förlorar sitt grepp om sina hem efter att ha kämpat för att möta avbetalning under en längre tidsperiod. Det betyder förmodligen att hemmet har fått lite eller inget underhåll, och den egendom som du inspekterar kan tyckas vara i dåligt skick. Om det är i en kvalitet plats dock ignorera villkoret för tillfället, ta del av de uppenbara tecken på försämring, och införliva rehab kostnader i dina beräkningar.

analysera konkurrensen

Tänk på att precis som i alla kommersiella fastighetsmarknaden, är du bjuda mot proffs. Det finns människor inom de flesta områden som lever från att köpa avskärmad egenskaper, rengöra dem och sätta dem rätt tillbaka på marknaden. Proffs som är verksamma i att mode får inte vara villig att bjuda upp nära marknadspriset för området, men med alla väl beläget egendom som du inte kommer att gå därifrån med en “stjäla.” Ta en titt på de senaste avskärmning försäljning i området och se om du kan hitta ett mönster i de framgångsrika bud – hur långt under marknadspriset är de?

ren titel

Med någon avskärmad egendom du behöver titta närmare på byggnadens förutsättningar titel. Kontrollera för att se om det finns några panträtt på det andra än den långivare som säljer det. Om du kan, avgöra om den tidigare ägaren är indragen i eventuella stämningar som kan tänkas leda till en utmaning av försäljning och binda upp fastigheten. I teorin, när en fastighet når avskärmning skede kommer att marknadsföra obehindrat. Det betyder ingenting för en advokat som ser möjligheter i att försöka fördröja utbetalningen av den tidigare ägarens främsta tillgång. Fördröjning är det viktiga ordet här, om du ska investera i en fastighet måste du kunna få det att fungera för dig med leverans.