vad kredit värdering behöver jag för en inteckning

Detta är en mycket mer subjektiv fråga än jag är säker på att du hoppades att det skulle bli, men jag kan lägga grunden fungerar för vad din kredit måste vara för en inteckning, och vilka parametrar som kommer att vara i någon av de varierande förhållanden.

Först av allt, om ditt betyg är över 720, har du en bra poäng, och är riktigt bra att gå! Långivare kommer att vara glada att arbeta med dig, och du kommer att ha en mycket lätt tid för saker. Leta efter de bästa räntorna, eftersom du verkligen bör erbjudas något stort.

Människor som faller mellan 680 och 720 kommer fortfarande att ha några stora möjligheter med låga priser, inte den bästa möjliga oftast, men ändå bra.

Om du är över 600 men under 680 kan du fortfarande generellt hitta en bra inteckning. Du kommer att vilja framhäva dina andra finansiella styrkor, dock. Till exempel kommer de att fråga hur länge du har bott i din nuvarande bostad, bor på samma ställe och arbetar för samma arbetsgivare under en längre tid visar stabilitet, som en långivare kommer att bry sig om. Att ha en hälsosam inkomst och en budget som kommer att ha råd med din månatliga betalningar är också ett annat bra styrka.

Din inkomst att skuldkvoten är en annan viktig faktor, så om du har höga saldon på kreditkort, eller utestående lån, betala ner dem, om inte helt, åtminstone delvis, kommer att hjälpa samma man ser till en långivare, samt bidra till att förbättra din poäng!

Med en poäng mellan 500 och 600 dina bostadslån alternativ kommer att bli mycket hårdare. Uppenbarligen högre du hamnar i detta intervall desto bättre. Du kan alltid ansöka om subprime, eller dåliga krediter, bostadslån, men först skulle jag föreslå att försöka lyfta fram de övriga faktorer som jag nämnde ovan, och försöker hitta en traditionell inteckning, som din räntorna kommer att vara bättre än vad de kommer att vara annorlunda. Håll i hopp, och när allt annat misslyckas, vänta en stund och försöka förbättra ditt betyg!

Allt under 500 kommer tyvärr att vara ganska omöjligt att använda för att hitta ett bolån.

Det korta svaret på vad kredit värdering du behöver hitta en inteckning är att det beror på vad långivaren är ute efter i synnerhet, men ovanstående ger dig mer information om dina alternativ.