vad kan en inteckning göra för dig

Även Internet kan erbjuda fakta och siffror för inteckning jämförelse, är det verkligen allt den kan erbjuda och den litteratur som finns tillgänglig från banker, hypoteksinstitut och stormarknader kan bara tjäna till att förvirra frågor. I dessa tider, är en inteckning mäklare som har en bred kunskap om inteckning industrin och kunna anpassa sökningen efter dina önskemål är ovärderlig.

Konsumenterna använder inteckningar av många olika skäl, bland annat att ge sig med en säker, ekonomisk framtid – kanske i form av en förvaltningsfastighet eller köpa egendom för uthyrning ändamål. Detta, naturligtvis, är en specialist område av bolånemarknaden och kräver kompetensen hos en erfaren inteckning mäklare.

De med tillräckligt eget kapital i deras hem kan enkelt ansöka på nytt belåna det och, förhoppningsvis, släppa tillräckligt med pengar för att köpa förvaltningsfastigheter direkt. Däremot kan de som inte kan frigöra nödvändigt kapital använda en inteckning mäklare till källan en buy-to-let inteckning. I detta fall är det belopp en sökande kan potentiellt låna beroende beräknade inkomsten av hyresfastigheter, även om de har en insättning ökar nivån av konkurrenskraftiga erbjudanden som sedan kan hämtas.

Om den andra fastigheten är ett fritidshus köps för deltid användning av köparen, kommer inteckning företaget kräver sedan bevis på att amorteringar på semesterhuset och den första fastigheten kommer att omfattas av den sökandes inkomst. Ska fastigheten vara utomlands, det finns en ytterligare komplikation i att hitta en brittiska långivare som är villiga att låna på utländsk egendom eller en långivare i det valda landet måste närma sig.

Det är där en erfaren inteckning mäklare kan verkligen göra skillnad för en ny eller oerfaren köpare. “Whole av marknaden” inteckning mäklare har obegränsad tillgång till tusentals inteckning erbjudanden och produkter som gör den nuvarande marknaden så konkurrenskraftiga.
Oberoende inteckning mäklare kan hitta en inteckning som passar alla ändamål och göra det med kundens bästa för ögonen, eftersom de inte är i tacksamhetsskuld till särskilda låneinstitut. “Whole av marknaden” inteckning mäklare, såsom det passande namnet The Mortgage Broker Ltd, samla en bred erfarenhet från att hantera de många långivare tävlar för anpassade. Genom att göra med ett brett och varierat utbud av produkter, deras kompetens och expertis utvecklas och deras förståelse fördjupas, så att de kan tillämpa sina kunskaper till andra aspekter av inteckning upphandling, liksom själv-certifiering eller negativa inteckningar kredit.

Kvaliteten på en inteckning mäklare kan ofta bedömas av kvaliteten av inteckning de erbjuder, inteckning jämförelse är en viktig del av sin handel och större val de har att välja mellan, desto mer sannolikt är det att de kommer att kunna källan en inteckning för att passa en låntagarens behov.