vad inteckning för vänner att köpa en fastighet

De nuvarande ekonomiska trender har inspirerat ett antal reaktioner från potentiella kunder och etablerade likadana. Är det en bra tid att sälja eller kanske din ekonomi kan sträckas för att köpa mer egendom, trots allt många av de etablerade egendom magnater som finns idag gjort merparten av sina miljoner när bostadsmarknaden var sårbar.

Finns det ett sätt att tjäna pengar i kristider, är det omoraliskt att tänka på dina vinster i närvaro av så mycket lidande och förlust? Oavsett din moralisk synpunkt eller dina avsikter för de tillträder eller lämnar marknaden äganderätt, kommer hundratusentals människor fortsätter att köpa och hundratusentals kommer att fortsätta att sälja, du måste bara bestämma vilken sida du vill vara på.

Första gången köpare är alltid på någons radar, oavsett om det är med hopp om att utnyttja deras oerfarenhet och deras iver till den punkt av desperation för att få sina fötter på fastigheten stege eller att ge en rättvis service för individer som historiskt har överladdas och under uppskattat. Nyligen inteckning leverantörer har letat mer positivt på “delad” hem köper. Om ett tiotal år sedan att de skulle ha ogillat ett sådant arrangemang, ser bristen på konkret engagemang som en alltför hög risk för att balansera en sådan enorm summa pengar på. Långivare har nu tagit del av vad statistiken speglar, när par bryta upp som gör att de förlitar sig på men deras vänner? Partners kommer och går, vänner har uthållighet, och det är äntligen nu öppet erkänns och uppmuntras i stället för att straffas av en del av marknaden tillägnad sin uppmuntran och vårda.

Så vem är på jakt efter en sådan inteckning, har vänner nämnts men det är också ett sätt för dem på en lägre inkomstnivå för att köpa en “del” av fastigheten med en annan individ i motsats till en långivare som en bank eller bostadsrättsförening. Fördelarna med att investera det belopp som de skulle traditionellt sätta mot foder i fickorna på en hyresvärd i form av ett hyrt hus eller lägenhet i sin egen ägo gör universell mening. Det gör också de som önskar en särskilt dyr postnummer men vars intäkter kommer inte att tillåta dem att komma ifråga för en sådan inteckning.

När du har bestämt att detta är den mest ekonomiskt sunt sätt för dig och dina vänner att få fötterna på fastigheten stege, är det dags att köpa den bästa inteckning för ditt köp. Som ni alla har olika förutsättningar shopping för rätt inteckning kan ta ett tag, skulle du behöva fråga du funderar på att köpa lika delar av fastigheten eller kommer det att viktas enligt önskan eller lön? Har någon av er har en relativt låg inkomst men får regelbundna stora bonusar, kommer en särskild inteckning leverantör tillåter honom att göra ad hoc-betalningar på lån, om inte kommer den enskilde att straffas genom att bara vara berättigade till en mindre andel av egendom? På samma sätt kommer om någon av er har en större inkomst men bara vill köpa en liten andel av den egendom hon avvisas för att inte vilja förklara hennes hela lön paket för hypotekslån övervägande?

Med alla detaljer i en inteckning avtal, är det viktigt att varje medlem av den förvärvande koncernen att vara fullt medveten om hans eller hennes ställning i arrangemanget, vad deras ansvarsområden kommer att vara i händelse av finansiella nedläggningen av en eller alla av de övriga köper medlemmarna. Att se till att du förstår alla rättsliga konsekvenser inblandade med att köpa med vänner eller kollegor kommer att gå långt för att förebygga prövningar och vedermödor i framtiden som kan ha en skadlig effekt på både din vänskap och din ekonomiska situation.