Vad innebär dålig kredit remortgaging

Då och då, främst på webbsajter som handlar om ekonomi, dig, läs Äôll om dåliga krediter remortgaging. Du får inte vara tydliga med detta koncept och vad det innebär, så här är några riktlinjer som hjälper dig att förstå innebörden och syftet med denna typ av finansiella produkter. Om du har fler tvivel om detta, söka på Internet med hjälp av termer som förklaras på den här artikeln.

Ibland, för att visa sig som ett alternativ eller som ett avancerat val, webbsajter använder synonymer eller ens neologisms att förklara begrepp eller erbjuda produkter som avses med andra namn. De som don? T vet att detta kanske tror att dessa långivare erbjuder nya eller alternativa produkter när de egentligen talar om samma produkter endast med ett annat namn.

dålig kredit remortgaging är refinansiering

Även om du kan hitta uttryck som, Äúexchanging långivare, au,, Äúswapping lån, AU, är etc. Sanningen att remortgaging innebär refinansiering en inteckning. Det är, ta ett hypotekslån som används för att betala din utestående lån så det nya lånet är säkrat med samma egenskap som det tidigare lånet säkrades. Remortgaging är refinansiering och inget mindre eller mer.

När det, Aubad kredit, au modifier, innebär det bara exakt vad du tänker: De termer och krav på nya bolån har utformats för att passa de behov och kvalifikationer för dåliga krediter sökande. Vanligast är lånet sikt utvidgas så att generera lägre och mer överkomliga betalningar medan samtidigt ta ut högre intressen för att kompensera för den risk underförstådda i transaktionen.

ränta du måste Äôll ta itu med när remortgaging

Dålig kredit har konsekvenser och du kan? T räkna med att få förmånliga villkor när remortgaging om din kredit värdering är värre än när du först fått ditt utestående lån. Chansen är stor att du kommer att behöva acceptera en betydligt högre ränta som lätt kan nå 150% av din nuvarande takt. Som normalt skulle innebära högre månatliga betalningar, men långivaren kommer att erbjuda alternativ.

beloppet för de månatliga betalningarna

Detta är en fråga som oroar de som har dåliga krediter och även en begränsad inkomst. Som förklarats ovan, den högre skattesatsen dig, Äôll måste klara normalt skulle innebära en högre månatlig betalning. Dock kan detta lösas genom att utvidga återbetalning program upp till 30 år så de månatliga avbetalningar kan minskas för att passa din inkomst kapacitet.

Detta innebär att för att remortgage behöver du tidigare återbetala ett hypotekslån kortare än en 30 år inteckning eller behöver du redan har betalat minst fem år av en 30 år inteckning. Tyvärr, det finns inget annat enkelt alternativ för att övervinna denna svårighet eftersom det aren? T längre återbetalning program för bolån än 30 år.

Men eftersom det finns olika hypotekslån produkter och kombinationer lån, måste du söka på nätet efter remortgage lån eller inteckning refinansiera lån och analysera dina alternativ. Till exempel kan du kombinera en ballong lån med en senare refinansiera hypotekslån för att få mer tid att betala din inteckning och vänta tills du har en bättre inkomst för att klara av de månatliga betalningar.