vad hoppas för första gången hem köpare

Första gången hem köpare över hela världen känner av smärtan som fastighetspriserna fortsätter att stiga. Från Amerika till Australien och Spanien till Kina det totala värdet på bostadsfastigheter i de utvecklade ekonomierna har ökat med över £ 15000000000000 under de senaste 6 åren. Fabulous för alla som redan äger sitt eget hem som de nu lyckligtvis sitter på en liten guldgruva, men för dem som var för ung, för försiktiga eller som helt enkelt inte har erforderlig deposition bilden inte ser så ljus ut.

Att köpa ett hem för första gången hem köpare är nu utom räckhåll för alla utom de på de högsta lönerna. Inte att köpa, skulle vara hemma ägarens enda alternativ är att stanna i föräldrahemmet, eller flytta in i en hyresfastighet. Många väljer uthyrningsbranschen rutten, men naturligtvis detta bara går att tanka buy-to-let marknaden uppmuntrar dem som vill köpa förvaltningsfastigheter. Ju fler bostäder som köps som förvaltningsfastigheter, desto färre är tillgängliga för försäljning till första gången Hem köpare och genom underverk av tillgång och efterfrågan teori, är fastighetspriserna skjuts högre igen och ytterligare utom räckhåll.

För år några första gången köpare har hållit tillbaka väntar på fastigheten “bubblan” spricker. Detta är den favorit meningen efter millennieskiftet egendom expert. I Storbritannien var de övertygade att det skulle brista under 2003, de var så säker på att det skulle dyka under 2004, och om det inte exploderar under 2005 att de skulle äta sina hattar! Tja, hade många att äta sina egna ord samt deras huvudbonader 2006 som de var tvungna att erkänna att de kanske hade fått hela denna bubbla sak fel hela tiden som nya teorier fram som till hur människor köper köpte hem, och marknaden reagerade . Ingen krasch inom överskådlig framtid säger nu samma experter, bara möjligheten av en viss avmattning i den obarmhärtiga vågen av stiger.

Andra nybörjare har väntat på sina löner för att förbättra innan man köper, men de har också blivit besvikna eftersom fastighetspriserna har stigit betydligt snabbare än lönerna, och istället för att vara närmare sin dröm hem, år på de befinner sig fortfarande första gången hem köpare i väntan som många är nu sämre än de var innan.

Det är viktigt att notera att detta inte är ett problem begränsas till några olyckliga som inte hoppa till egenskapen stege när de kunde eller borde ha. Det har nått en politisk och social fråga status i Storbritannien. Den statistiska genomsnittliga antalet första köparna gången hem här är cirka 40% av den totala hemmet köpa allmänheten. Det är därför ganska oroande att se att det i vart och ett av de senaste tre åren har detta fallit i höga 20% ‘s innebar att omkring 100.000 mindre första köparna gången hem varje år än vad det borde ha varit. Siffror som ger en tår av glädje för ögat av någon hyra fastighetsägare, men för första gången hem köpare saker har inte sett alltför bra.

Det är inte bara dåliga nyheter om det finns en strimma av hopp för de belägrade massorna. I 2006 års budget, lovade den brittiska regeringen £ 970m för att hjälpa arbetstagare i nyckelposition i sitt första hem, är ett antal organisationer lansera system för att erbjuda privata delat ägande där de finansierar en andel av fastigheten för en hyresintäkter, och naturligtvis finns det den blommande co-köpare på marknaden, något som vi vet ganska lite om när vi lanserade co-köpare nätet 10 månader sedan. Co-köp erbjuder tusentals potentiella första gången hem köpare en möjlighet att gå samman för att hjälpa varandra på fastigheten stege. Genom att göra detta de föröka sin köpkraft, dela alla sina kostnader och har råd att äga vad de vill, var de vill leva år tidigare än de skulle kunna ha gjort det på egen hand. Det finns många innovativa alternativ som lanserar för att hjälpa första gången hem köpare, och vi hoppas att få så många som möjligt för dig.