vad du måste veta om intresse endast inteckningar

Ett annat alternativ du kan välja för att betala ditt lån är intresse bara inteckning. I motsats till vad andra människor säger, kommer att välja detta alternativ ger dig en hel del fördelar. Om de stigande priserna på bostäder gör det svårare för dig att kunna köpa eller få ett bostadslån, kan detta alternativ ska kunna hjälpa dig. Kanske är anledningen till varför det här alternativet har missbedömt beror på att det finns flera bostadsköpare som är obekanta med det. Även om de har blivit alltmer populärt under de senaste sex åren, det finns fortfarande vissa människor som är obekanta med det. Innan du ansöker om detta lån typ, bör du veta mer fakta om det.

Om du väljer den traditionella inteckning finansiering, har din månatliga betalning gjorts med både den huvudsakliga balans och intresse. Under tiden om du väljer intresse enda alternativet, du är inte längre skyldiga att göra en betalning till din princip. På grund av detta, din inteckning betalningar blivit lägre. Eftersom det här alternativet är bara tillfälligt, måste du vara beredd på de högre utbetalningar på bara några år. Du kan dock undvika chocken av framtida betalningar genom att ha en tillfällig betalning så att huvudmannen kan reduceras. Ett annat sätt kan du undvika chocken av den ekonomiska bördan, kan du begränsa den period av intresse bara alternativet att bara två till tre år.

När du har valt att använda detta alternativ, har du flera termer du kan välja mellan. Dock blir en kortsiktig rekommenderas. Detta innebär att du måste få en term period på två till tre år. Men fortfarande finns det andra som väljer en längre intresse bara tid. Som ett medelvärde, det finns en tillgänglig 5 årsperiod för det alternativ som kompletteras med en 30 år fast ränta. De andra kända alternativ omfattar 7 år och 10 år ränta enda alternativet period.

Jämfört med låntagare som väljer kortare ränta endast perioder, de som väljer den längre period kommer att ges en högre framtida betalningar som de behöver för att betala. Så att en långsiktig konsekvens av att undvika princip betalningar kan återställas, det finns låntagare som väljer att sälja sina hus innan full återbetalning krävs av långivaren.

Det finns dock en fara för detta alternativ. Eftersom det finns några marknader för hus som plötsligt upplever en svalka, värdet på hemmet minskar. Och på grund av detta, de låntagare som väljer alternativet drabbas av konsekvenserna. Eftersom den huvudsakliga balans aldrig sänktes, skyldig låntagaren då inteckning företaget en hela beloppet vid utgången av intresse bara tid. På grund av detta, måste du välja en ansedd långivare som kommer att hjälpa dig att få ett intresse bara inteckning i ditt hem köpte.