vad du gör om du vill ha en inteckning med dålig kredit

Dålig kreditvärdighet är problematiska. Dessa fina boräntor är svårare att tillämpa, så vad ska du göra? I denna artikel kommer vi att gräva djupare, och hitta rätt kombination för framgång!

Först inser att en inteckning är en långsiktig sak. Det är en form av finansiering som kan vara allt från 10 år till 50 år!

50 år, är nu att en lång tid faktiskt! För inteckning företag, innebär detta en hel del risker. Förlitar sig på någon för att betala en inteckning för så mycket som 50 år, är något som kräver en hel del forskning om deras del, för att kunna avgöra om du kan betala lånet tillbaka.

Som sådan, kan dålig kreditvärdighet vara ett problem, som de flesta finansiella långivare inte vill riskera den. Men det behöver inte hindra dig att köpa ett hem.

Faktum är att du kan köpa ditt drömhus. Det viktigaste att komma ihåg är 2 mycket viktiga punkter. Den första är att lyfta nog av handpenningen.

Nästa punkt att komma ihåg är att de faktiska utbetalningarna. Många erbjuder månatliga avbetalningar, medan vissa erbjuder bi-månatliga betalningar.

Att kunna ge dessa två på lång sikt är det som är viktigt. Så först titta på om du har 10-20% av hem värde. Detta kanske kan höjas från vänner och familj, även en arbetsgivare kan hjälpa. Vad om bonusar?

Att se till att du kan vara i stånd att höja handpenning, och även betala de månatliga amorteringar, är det viktigt steg för att veta att du kan få en inteckning.

Nästa steg är att titta på varför du har dålig kredit. Att veta vad som gör dåliga krediter, är det första steget i rätt riktning.

Nu kan du lösa dessa problem. Ibland, betala för räkningar är inte tillräckligt. Ibland långivare inte kommer att uppdatera din kredit-fil med den information som du har betalat eller skulden har rensats.

Kanske få en kopia av din kredit historia. Detta kommer att ge en korrekt bild av vem du är skyldig pengar, liksom status och belopp.

Detta kommer att ge dig en bra bild av vad som behöver göras. Dock inser den viktigaste punkten är handpenningen, liksom återbetalningar.

Om du känner att du har råd med en viss inteckning, och du ansöker om det, men det finns problem. Du kan alltid skriva till dem, förklarar dina egna slutsatser, att med denna inteckning du har råd med de återbetalningar, då du förmodligen kommer att få det resultat du vill ha.

Fortfarande finns det många alternativ, och du fortfarande kan köpa ditt drömhus. Första forskning, och leta efter många alternativ. Vissa platser erbjuder inteckning för människor med dålig kredit, så ta en titt runt, och du kan hitta det du söker!