vad du bör göra innan du försöker att i förväg kvalificera sig för en inteckning

Du måste erkänna att inte alla människor som vill köpa en bostad har tillräckligt med pengar för att betala det kontant. För dessa individer, är inteckning nyckeln till att få tag på det hem som de vill ha för sin familj. Således, är inteckning prekvalificering något som borde vara på toppen av listan när idén om hemmet köpa speciellt i ett bra alternativ så bra som Charlotte fastigheter man talar om. Men för det mesta, många blivande bostadsköpare särskilt de som köper ett hem för första gången är inte medvetna om hur gå vidare med denna syssla korrekt och klokt. Denna artikel kommer att försöka ge dig några enkla idéer som kan vara användbara när man försöker att i förväg kvalificera sig för en inteckning.

Ett av de största problem som du så småningom skulle möta när du flyttade till söker ett hem utan att egentligen veta hur mycket du kommer att ha rätt till lånet är att hitta ett hem som du väldigt gärna men sluta inte få det på grund av att inteckning inte kommer att godkänd. Det är inte bara sorgligt men riktigt frustrerande speciellt med första gången hem köpare. Det är därför många råd som söker vägledning av en fastighets professionella för att hjälpa dig med processen. Men om du har beslutat att gå vidare med processen på egen hand, skulle det vara klokt att lära sig några användbara tips som kan hjälpa dig pre-kvalificera sig för en inteckning.

Ett. Det skulle vara för din fördel om du är ärlig i att besvara alla de frågor som skulle ställas av långivaren under prekvalificeringsprocessen. Detta skulle innebära att be om din inkomstkälla, tidigare och nuvarande krediter, hur mycket är din månatliga betalningar samt hur mycket pengar du faktiskt är skyldig. Du kommer också att få frågor om hela din kredit historia. Du måste vara sanningsenlig med varje bit av information som du vill ge. Om du lämnar felaktiga uppgifter eller missat berätta några värdefulla uppgifter, skulle det minska din risk att bli godkänd slutligen i fall du bestämmer dig för att gå vidare. Varför? Detta är helt enkelt eftersom långivaren skulle undersöka på din kreditvärdighet innan slutligen godkänna din ansökan bolån. Varje vilseledande eller omnämnd detalj skulle ha en negativ inverkan på resultatet av din ansökan om du bestämmer dig för att ansöka om godkännande.

2. Om du inte har någon klar uppfattning om exakt information om din kredit historia, skulle det vara klokt att be om en kopia av din kredit rapport från rätt kontoret. På så sätt skulle det vara lättare för dig att ge ärliga och tydliga svar på alla frågor som du måste besvara under inteckning prekvalificering fasen.

Tre. Precis hur du skulle göra när du söker efter ett hem, att jämföra en inteckning långivare till en annan kan vara din väg att upptäcka den bästa som kan erbjuda dig de bästa inteckning möjliga ordalag. Detta är anledningen till att gå till olika bolåneinstitut är ett klokt drag när de söker för pre-kvalificering.

Innan du går vidare till att söka efter den perfekta hemmet utifrån dina behov och önskemål, är det perfekt att du arbetar på din väg för att leta efter värdefulla långivare billån där du kan prekvalificeringsprocessen, först. Denna bedömning kommer inte att kräva att du betalar för något eftersom det är mycket annorlunda från inteckning lånelöfte. För bättre förståelse, kommer inteckning prekvalificeringsprocessen ger huvudsakligen dig idén om vad prisintervallet hem du bör titta på. Till exempel, du vill köpa en från massor av Charlotte bostäder till salu, skulle hypotekslåneinstitutens ger bara dig en uppfattning om hur mycket du kan spendera på ett hem köp. Detta skulle ge dig ett förslag på prisklassen som du bör ställa när vi letar efter ett hus i området.