vad du behöver veta när refinansiering tillverkade hem

Det är en vanlig missuppfattning att refinansiering är endast tillämplig på bostäder som inte är en husbil eller tillverkas hemma. Sanningen är att även dessa typer av bostäder är tillgängliga för lån refinansiering. Om du vill konsolidera skulder, skulle vilja ha en bättre ränta inteckning ränta eller en mer genomförbara lånevillkor, eller kanske behöver lite pengar för en bil eller college undervisning – refinansiering din tillverkas eller husbil kan vara ett alternativ som föredras för dig.

En tillverkas hem refinansiera är strukturerad efter du betala av dina nuvarande lån och helt enkelt ta ut ett nytt lån med bättre villkor. Gynnsamma kan innebära allt från en bättre ränta, vilket resulterar i lägre månatliga betalningar eller ett kortare sikt för återbetalning.

Det spelar ingen roll om ditt mobila hem ligger på din egen privata mark eller om du hyr utrymme i en husbil park eller gemenskap. Refinansiering kan baseras på införandet av mark i bedömningen värdet eller uteslutningen av densamma. Du kommer att behöva kontrollera med din långivare i delstaten din hemvist för att ta reda på vad de lagar och förordningar som reglerar refinansiering av din husbil.

När du refinansiera du kommer att få betala avslutande kostnader precis som när du först köpte ditt hem. Ofta en långivare gör att du kan rulla avslutande kostnader i inteckning för att undvika att betala dem ur fickan. Tänk på att när du rullar över de avslutande kostnader i inteckning du kommer att vara ränta på dessa avslutande kostnader vilket innebär att det i slutändan du kommer att betala mer än om du bara betalat dem upp framför kontant.

Som med refinansiering av traditionella hem, kommer du att kunna betala en avgift i förskott för din långivare att köpa poäng för att få ner din ränta. Normalt motsvarar en punkt en procents minskning av låneräntan. Så om du har ett lån för $ 50.000 på en 8,5% ränta och du ville köpa poäng, skulle en punkt sänka din ränta till 7,5%. Om du funderar på att köpa poäng, måste du se till att du kommer att äga fastigheten tillräckligt länge för att hämta de pengar du spenderat köpa räntan köpa-ner punkter.

På grund av mängden tillgängliga platser och åsikter, kan detta vara en vild gås jakt ibland. Vi har gjort en webbplats en omfattande resurs för dig att ta reda på vad du behöver på refinansiering din inteckning och vet hur värdefull en one-stop resurs depå kan vara. Du kan kolla in länkarna nedan för att få reda på mer om inteckning refinansiering och även annan relaterad information.