vad är kommersiella hypotekslån

Kommersiella hypotekslån är konstruerade för att köpa fastighet för kommersiell (i motsats till bostäder) användning. Detta inkluderar inleda eller utvidga kontorslokaler, fastighetsinvesteringar och fastighetsutveckling.

bostadslån vs kommersiella lån

Bolån, eller bostadslån, gälla för varje fastighet av fyra enheter eller mindre. Om en fastighet har fler än fyra enheter det kvalificerar för ett lån. Kommersiella hypotekslån är tillgängliga för olika rörliga räntor än de flesta bostadslån.

räntorna på kommersiella inteckningar

Kommersiella lån löper betydligt högre räntor än bostadslån. Eftersom många företag misslyckas, och om de inte gör vinster de inte kan betala tillbaka lånet, kommersiella lån är mer riskfyllda ur långivarens synvinkel. Så för att beräkna räntan för ett givet kommersiellt lån, långivaren utvärderas grundligt ditt företag förslag. Om du äger ett etablerat företag och det har utfört ett tillförlitligt sätt bra under det senaste handfull år, bör du vara berättigad till ett kommersiellt lån. Standarden sikt av en kommersiell hypotekslån är 25 år med inhemsk egendom, men det kan vara så kort som 10 år beroende på lånet.

Om du är i behov av ett företag fastighet eller vill utöka din verksamhet så ska du titta in i kommersiella mäklare som jag Lån Resurs, som kan hjälpa företagare att hitta godtagbara lån och få dem den bästa möjliga paket för deras behov.

På I Lån Resurs, bara de bästa låneinstitut hela landet ingår. Dessa företag har genomgått en rigorös prekvalificeringsprocessen och är skyldiga att uppfylla strikta krav på kundnöjdhet. De måste noggrant förklara alla aspekter av lånet och alla avgifter. I Lån Resurs hjälper företagare och villaägare att hitta precis rätt långivare att ge gällande inteckningar för fastigheter, refinansierar, och aktielån.

Om du är orolig för din kredit historia påverkan på ditt lån, sedan fylla i ett webbformulär med jag Lån Resurs. En specialitet representant kommer att komma i tufft med dig och specificera dina alternativ, även med dåliga krediter.