Vad är inteckning skyddskåpa

Att äga ett hem skulle vara en av de viktigaste prioriteringarna och den första punkten på önskelistan för alla som drar en tillräcklig inkomst i Irland. Naturligtvis får de befrias från att betala en månadshyra om än inte i sin helhet. Hyra får ersättas med avbetalning, den enda skillnaden i det senare är att hemmet så småningom skulle bli deras egen. Detta kommer med den extra ansvar för att göra engagerade månatliga betalningar som bara är möjligt med en ständig källa till inkomster. Vad händer om man förlorar sitt jobb och kan inte försörja sina amorteringar? Detta är när inteckning skyddslock kommer som en stor universalmedel.

Vad är inteckning skydd täcker?
Det är en typ av försäkring som hjälper till att skydda inteckning betalningar i händelse av förlust av jobb eller dödsfall eller någon långvarig sjukdom. I klartext är det en enkel inkomstskydd politik som hjälper till att betala av lån avgifter även i onödiga situationer och därigenom skydda en individs tillgång.

Hur inteckning Skyddet fungerar i Irland?
Det är ett av de alternativ som till bostadsköpare i Irland medan de signera sina papper för nya hem. Detta är något som husägare måste betala en lägsta premie varje månad. Detta är dock inte att förväxla med den ordinarie försäkringen för ett hem eller de månatliga premier som betalats för inteckning.

Regelbunden försäkring täcker hemma mot naturkatastrofer eller skador medan inteckning skyddskåpa används för att betala inteckning premier när något negativt inträffar som försvårar regelbundna betalningar. Med denna policy, avbetalning sker automatiskt, utan krångel.

Krävs det egentligen?
I en mycket volatil arbetsmarknad, där förlora ett jobb är inte ovanligt, måste man skydda sina inkomster. Inkomstskydd ger full säkerhet för sådana inkomster och tar kontroll över obetalda inteckning saldon tills betesmarkerna blir gröna. När allt skulle man hatar att förlora sitt hem på grund av en tillfällig instabilitet.

Bara inte ett jobb, täcker det även sådana familjen i händelse av dödsfall eller invaliditet. Familjen kan undgå från farorna med att vara hemlös. Åtminstone kommer de att ha en sak mindre att oroa sig efter en sådan missöde, de kan bo kvar i sina egna hem.

När ingen egentligen tvekar att köpa en försäkring för en bil eller ett hem, varför tänka två gånger om att köpa en plan som faktiskt kommer att skydda utsäde av finansiering. Potentialen för att upprätthålla en konstant inkomst som kommer att komplettera utestående avgifter i situationer av trängande behov är av yttersta vikt. Resultat skyddet kommer att vara på listan över oundvikliga objekt för någon som snyggt planerar sin ekonomiska framtid.

Vissa detaljerna om omslaget:
Den premie som måste betalas skall bestämmas genom beaktande av olika faktorer såsom ålder, hälsotillstånd, rökvanor och andra kriterier. Ett annat alternativ som kan övervägas är gemensam täckning där låntagaren och maken täcks i händelse av dödsfall av någon. Dessutom, om avbetalning är låga premierna kommer att vara låg, för högre amorteringar premierna kan vara lite mer ändå.

Om att gå?
Det finns många företag i Irland som kan hjälpa till med detta, titta bara över internet, det finns flera källor som erbjuder fullständig plan inkomstskydd för en trygg ekonomisk framtid.