vad är högt förhållande inteckningar och hur fungerar det

Är du ute efter att köpa ett hem? Om du är än du behöver veta om hög ränta inteckningar. Detta är hur de flesta människor kommer att behöva köpa sina hem eftersom de flesta människor inte har de pengar som behövs för en handpenning som kommer att låta dem få lägre priser. Vet du vad definitionen av en hög andel lån är?

Hög andel bolån är när du får ett lån som täcker mer än 80% av värdet av den egendom som du har intecknats, dvs lånets värde till hemmet värde är högre. När du köper ditt hem, den ideala situationen för lån, och för bankerna, är för dig att lägga ner en 25% handpenning. Men de flesta människor inte har möjlighet att göra detta eftersom kostnaden för bostäder har ökat avsevärt från det förflutna.

Så, om du inte kan lägga ner 25 procent kan du fortfarande köpa ditt hem med den höga andelen bolån. Med den här typen av höga hypotekslån kommer du att kunna lägga en handpenning på 5 procent på köpeskillingen eller i vissa fall till och med noll procent ned. Detta gör att du kan köpa hem du vill utan att du behöver bryta banken och sätta dig in i stor skuld att komma upp med 25 procent.

Så hur fungerar den höga andelen bolån? När du får en vanlig inteckning långivaren kommer att försäkra lånet själva eftersom det innebär mindre risk för dem. Långivare vill vara säker på att om du standard på dina lånekostnader och banken behöver för att tvinga försäljningen av ditt hem, att det kommer att finnas tillräckligt med eget kapital i fastigheten för banken att få sina pengar tillbaka. Med de höga lån ränta inteckning måste du få default försäkring via en tredje part. Försäkringen är nyckeln till de höga lån ratio inteckning. Om du inte har det kommer du inte att kunna hitta några stora långivare som låter dig lägga en handpenning på mindre än 25 procent. Anledningen till detta är att försäkringen kommer att skydda långivaren intressen. Mortgage försäkringsbolag kommer att täcka eventuella underskott för långivaren om det inte finns tillräckligt med kapital i ditt hem om du standard på hypotekslån.

Köpet av försäkringar för hypotekslån kommer att lägga till kostnaden för att köpa ett hem, men istället för att betala för detta i förskott, kommer de flesta långivare arbeta kostnaden för din inteckning försäkring till avbetalning. Det är en bra idé att tala med din inteckning mäklare för alla detaljer.

Nu när du vet hur det fungerar att du måste veta vem som kan kvalificera sig för en hög hypotekslån. Svaret är att någon som är kvalificerad att köpa ett hem kan kvalificera sig för den höga andelen bolån. Självklart kommer det att finnas andra faktorer som ingår för att avgöra om du har rätt, men det är något som du kommer att behöva räkna ut med en inteckning långivare. Några av de saker som kommer att beaktas är hur mycket du gör, hem mycket skulder du har och så vidare.

Så, om du vill köpa ett hem och du måste göra den höga andelen bolån än du vill prata med en långivare att ta reda på vad du behöver göra. Att köpa ett hem med höga bolån är definitivt rätt väg att gå om du inte kan lägga ner 25 procent handpenning. Så komma igång idag, lära dig mer information om dessa inteckningar och prata med en långivare.