vad är hemligheten av hem inteckning refinansiera

Om du planerar att refinansiera ditt hem hypotekslån, nedan finns några viktiga saker som du behöver tänka på för att se till att det inte kommer att orsaka några problem i framtiden:

* Ta reda på villkoren i din ursprungliga hem hypotekslån
Innan letar efter ett lämpligt hem inteckning refinansiering, se till att din ursprungliga hem hypotekslån inte har förskottsbetalning påföljder eller någon form av tidig payoff påföljd.

Många människor vet inte när de refinansiera sina hem hypotekslån, de kanske bli debiterad för en förskottsbetalning straff. Dessa påföljder kan variera från sex månader upp till tre år, plus ett annat straff för tidig payoff.

Så för att motivera ett hem inteckning refinansiera, måste du ha betydande intresse besparingar.

* Tillgång olika långivare alternativ
Ansök om pre-godkännanden för flera olika långivare för att säkerställa att du får det lägsta på marknaden. Men se till att långivaren inte dra ut din kredit historia under en inledande förhandsgodkännande ansökan. Det beror på om din kredit historia har alltför många förfrågningar, kan detta hindra dig från refinansiering din hypotekslån med en låg ränta.

Dessutom bedömer olika långivare erbjuder om erbjudanden ränta och avslutande kostnader. Detta kommer i hög grad att påverka din långivare val. Välj en långivare med genomförbara priser för att maximera ditt hem inteckning refinansiera fördelar.

* Välj den bästa långivaren
Efter jämföra olika långivare, kan du tillåta sedan ditt val av långivare att dra din kredit historia. Se sedan till att få ränta och avslutande kostnader i skrift och även få en offert i förväg om alla möjliga kostnader i samband med ditt nya hem hypotekslån.

Slutligen, kom ihåg att be om information om den nya hem hypotekslån du kommer att få har någon förskottsbetalning påföljder. De flesta långivare lämnar denna viktiga information ut, att veta att de kan skrämma konsumenterna bort.

Vid bedömningen av ett hem inteckning refinansiering, se till att du söker runt och bedöma olika utlåning alternativ. Inte hoppa på första bästa tillfälle som kommer före dig. Vara en smart konsument och refinansiera ditt hem hypotekslån med den lägsta möjliga.