vad är ett nej doc eller låg doc bostadslån

En “Lo Doc” eller ibland kallar “Lo Doc Bostadslån” är inteckning eller bostadslån där dokumentation för verifiering av din inkomst inte krävs. Dock är all annan dokumentation.

Dessa lån är idealiska för egenföretagare, oberoende entreprenörer, investerare, kreditvärdering nedsatt, fd konkurs eller klienter med efterskott på nuvarande bolån och låntagare som har förkastats av traditionella långivare. Inklusive personer med lämpliga inkomster utan att möta bank kontroll äger värdefulla tid och pengar.

Låg Doc bostadslån (Low Document) är oftast något dyrare än traditionella lån på grund av den högre riskprofil.

Detta är främst för personer som funderar på att köpa förvaltningsfastigheter, bostäder eller refinansiera befintliga bostäder egendom och inte har fördelningssystem eller löpande beskattning avkastning bekräftar sin inkomst, som normalt upprätthåller en standard investeringslån.

Det finns tre huvudtyper av låga doc eller inga lån dokument.

inga förhållandet lån
Dessa lån är för långivare som kanske inte vill avslöja sina inkomster, alltså finns det ingen skuld till inkomst nyckeltal för långivaren att överväga. God kredit och rikliga tillgångar No Ratio låntagaren har kompenserar långivaren inte beaktar låntagarens inkomst information. Om samla inkomster dokumentation s kommer att bli en logistisk mardröm, då detta lån kan erbjuda en snabb och enkel process.

inga doc lån
För att få kredit No Doc lån kräver minst mängd dokumentation. Långivaren utvärderar din låneansökan med minimal mängd av finansiell information från långivaren och maximal integritet garanteras.

uppgav inkomster (lågt doc) lån
Om din inkomst varierar vecka för vecka, månad för månad, det uttalade-inkomst eller låg Doc lån är de mest attraktiva. Men till skillnad från No doc lån, kräver Låg Doc Lån långivaren att avslöja resultatet, vanligtvis i två år, och kan behöva visa skattedeklarationer och kontoutdrag.

Om du tror att ett Nej Doc eller Låg Doc lån är rätt för din situation, prata med en inteckning expert. Det kan vara fördelaktigt för dig att betala en högre ränta för detta lån. En god inteckning bank kan också visa dig hur du skaffar den nödvändiga dokumentationen.