Vad är en omvänd inteckning bra för

Ett bostadslån som du inte behöver betala tillbaka så länge som du, Aore levande eller så länge du bor där? Det låter för bra för att vara sant, men att, AOS vad omvänd inteckningar gör.

En omvänd inteckning är ett lån som du gör när du inte behöver betala tillbaka något så länge som du fortfarande besitter den egenskapen du har köpt. Omvänd inteckningar ger dig pengar som du kan använda för andra investeringar. Genom att vrida på värdet på ditt hem till kontanter, ger omvänd inteckningar dig nästan obegränsade medel utan att behöva flytta och även utan att återbetala lånet varje månad.

Det finns flera sätt att ge dig kontanter från omvänd inteckningar. Du kan få pengar från en omvänd inteckning på en gång eller i en klumpsumma. Med en omvänd inteckning, kan du också välja att få en regelbunden månatlig förskott.

Dessutom kan en omvänd inteckning erbjuda dig kontanter som, Äúcreditline, au-konto. Denna creditline konto från en omvänd inteckning kommer låta dig få den summa pengar du vill när behov uppstår. Och om ingen av dessa metoder passar dig, vända inteckning kontanter kan ges till dig med valfri kombination av ovanstående metoder.

Oavsett om du vill att dina pengar från en omvänd inteckning betalas till dig i klump eller avbetalning, är det viktigaste att du inte behöver betala något tillbaka tills du dör, sälja ditt hem, eller permanent flytta. Omvänd inteckningar tillgodose oftast till villaägare som är 62 år och äldre.

Reverse Mortgage vs andra bostadslån

I de flesta andra lån, är en systematisk kontroll på dina inkomster och tillgångar som görs i syfte att i förväg kvalificera sig för inteckning. Detta görs som en försäkran till den långivare som du kommer att ha råd med de månatliga utbetalningarna bundna med ett lån. Eftersom omvänd inteckningar inte innebär några månatliga betalningar, måste du inte gå igenom dessa tråkiga förhandsurvalet procedurer. Kvalificerade för en omvänd inteckning är enkel och bekymmersfri. Det finns inget minsta inkomst som krävs och inga månatliga återbetalningar. Och vad, aos mer, med en omvänd inteckning, står du inte en chans att förlora ditt hem.

Nackdelen med en omvänd inteckning

I varje berättelse, det finns alltid den andra sidan av myntet. Även omvänd inteckningar har sina fördelar, de har också en baksida. Som ni redan vet, kräver omvänd inteckningar inte månatliga återbetalning. Detta innebär att med omvänd inteckningar, är du faktiskt tar ut kapitalet från ditt hem och göra den till kontanter. Detta bådar inte gott för din skuld eller ditt hem kapital för den delen.

Här, AOS hur det fungerar. Övriga inteckningar kräver en person att göra en handpenning när man köper ett hem. Som åren går på, de använder sina inkomster för att betala tillbaka de pengar de lånat för att göra inköp. Detta minskar sina skulder och ökar värdet av deras hem.

Med en omvänd inteckning, fungerar allt i omvänd. Du har ditt hem. Du omvandla sitt värde i kontanter. Och sedan tar du ut att kontanter då och då, vilket ökar din skuld och minska ditt hem kapital.

Naturligtvis är detta inte alltid fallet med omvänd inteckningar. Om ditt hem värde växer snabbt eller du bara ett lån på ditt hem, där, AOS varje chans att ditt eget kapital skulle kunna öka med tiden.