vad är din avskärmning rättigheter

Om du ska slåss avskärmning av ditt hem, måste du veta vad din avskärmning rättigheter är och hur man använder dem till din fördel. Detta innebär att få utbildade och om du vill spara ditt hem, betyder det att få utbildade snabbt.

Det första du behöver veta är att varje stat har olika avskärmning lagar. Det finns inte en universell lag som reglerar alla stater. Vad detta innebär är att du måste forskningen lagarna för ditt tillstånd för att räkna ut vad de är. Eftersom oavsett dessa lagar är, är det vad som styr din avskärmning rättigheter.

Ett bra ställe att börja leta för att ta reda på vad din avskärmning rättigheter är webbplatsen för ditt tillstånd. Gör en sökning efter avskärmning bör peka dig i rätt riktning. Det borde åtminstone ge dig lite information och förhoppningsvis ett telefonnummer att ringa. Jag vet att i Colorado, det finns en gratis avskärmning hotline som erbjuder gratis hjälp. På grund av den nuvarande avskärmning krisen i USA är många stater erbjuder nu alla typer av olika gratis hjälp till husägare för att hjälpa dem att förstå sina avskärmning rättigheter och stoppa avskärmning av deras hem.

Ett annat bra ställe att leta för att förstå din avskärmning rättigheter är en advokat. Jag vet att det kan vara svårt eller omöjligt att ha råd med en advokat när du står inför avskärmning, men det finns resurser där ute som kan hjälpa. Om din inkomst är låg nog, kanske du kan kvalificera sig för gratis hjälp från en advokat eller du kanske kan hitta en advokat som skulle ta på din situation pro bono (gratis). Du kommer aldrig att få reda på om du gör lite grävande och om du frågar en advokat om de är villiga att hjälpa dig.

Göra en del efterforskningar på internet kan också hjälpa dig att förstå din avskärmning rättigheter. Sitt ner med de dokument som din inteckning bolagets jurister har skickat dig och slå upp varje ord eller fras som du inte förstår. Det är vad jag gjorde och det hjälpte mig att få en bättre uppfattning om vad jag hade att göra med. Min en varning här är att vara försiktig med vem du lyssnar på. Det finns massor av människor där ute som försöker dra nytta av människor som är i mitten av avskärmning. Titta på mer än en webbplats för att få din information. Det ger dig olika perspektiv samt ger dig en bättre uppfattning om huruvida det är faktiskt trovärdig, bra information.