vad är det bästa priset som

Att få en inteckning är allvarliga saker, oavsett om du köper en ny bit av egendom, refinansiering din nuvarande fastighet eller konsolidera din skuld. Det finns så många saker att tänka på, men de flesta människor är fixerade endast på att få den bästa ränta.

Vi vet alla att skillnaden på en bråkdel av en procent kan betyda att betala tiotusentals dollar mer än termen av inteckning, alltså, vi alla vill ha den “bästa ränta”. Så, vad är den “bästa ränta”? Hur definierar du “bästa ränta”? Hur får man den “bästa ränta”?

Få bästa räntan börjar med att bevisa att de långivare som du är värd de pengar du begär. Långivare är mycket selektiv om vem de lånar ut till och hur mycket de är villiga att låna ut. Det är sant att långivarna inte tjäna pengar om de inte låna ut pengar, men de vill inte sätta sig i en position där den person som de lånar till inte kommer att kunna betala tillbaka sina lån.

För att bevisa att långivare som du är värd satsningen, tänk på följande:

har en stor handpenning
Om du köper en bit av egendom, desto mer pengar du lägger ner, desto bättre chans har du att få den bästa ränta. Det brukade vara så att en 20% handpenning var standard när man köper en bit av egendom, men det är inte fallet idag. De flesta köpare lägger ner det minsta, vilket är 5%.

Från en långivare synvinkel, visar en stor handpenning ökad finansiell styrka och du kommer att kompenseras med en lägre ränta. Dessutom innebär en 20% handpenning som du inte behöver default försäkring tills du bygga 20% värde av eget kapital i fastigheten.

få vad du behöver veta upfront
När du arbetar med en inteckning mäklare, fråga om det finns någon mäklare eller löftesprovision. För det mesta, bör det finnas någon, såvida du inte har betalningsanmärkningar, kan inte bevisa din inkomst eller köper kommersiella fastigheter.

Dessutom, när du hittar en Mortgage Broker, stick med henne eftersom när flera människor ser din kredit värdering, det faktiskt sänker det.

vet din kredit värdering
Du behöver inte ha en perfekt kredit värdering för att få ett bra lån, men du behöver en bra kredit värdering för att få bästa möjliga ränta.

Därför, i syfte att höja din kredit värdering, öva god privatekonomi – betala dina räkningar i tid, inte bära stora kreditkort saldon på kreditkort under lång tid och bygga en stark kredit historia med små personliga lån och fordonsindustrin finansiering.

Anledningen till detta är enkel – en lägre kredit värdering innebär oftast en högre ränta. Genom att praktisera god privatekonomi, kommer du kvalificerar dig för de bästa bolåneräntorna, vilket kommer att spara många tusentals dollar under hela löptiden för lånet.

vara redo
De flesta människor tillbringar mer tid att tänka på en semester då de inte tänker på sin inteckning. Ytterst kan en inteckning har en livslängd på 25 år eller mer. Låntagarna bör leta efter en bra inteckning mäklare som de känner sig trygga med och som är villig att spendera tid att svara på alla frågor de kan tänkas ha. Låntagaren ska också känna sig tillfreds med Mortgage Broker eftersom han / hon kommer att behöva diskutera känslig finansiell information.

Också, samla ihop alla nödvändiga handlingar som krävs i förväg – T4S, sysselsättning brev meddelas om bedömningar (NOA) och, i tillämpliga fall, handpenning verifiering. Genom att tillhandahålla all den information upfront, kommer det att låta din Mortgage Broker mer tid att förhandla för din räkning och få dig en inteckning som är bäst för dig.

priset är inte allt
Jag tänker inte ifrågasätta att det är viktigt att få en bra boränta, men det är ännu viktigare att få en blandning av en bra hastighet och en produkt som passar dina behov. Till exempel, vill du ha en rörlig ränta, fast ränta, en sluten inteckning eller en öppen inteckning? Dina behov kommer att bestämma räntan. Det är där de råd din inteckning mäklare kommer att hjälpa dig att göra rätt beslut.

Därför, hur ska man få den bästa kursen? Var mycket uppmärksam på alla funktioner i din inteckning, läs allt tre gånger innan du registrerar och partner med en inteckning mäklare som kan hjälpa dig att hitta de bästa flighterna för din situation.