vad är den mest lämpliga inteckning för en handikappad veteran

Jag är en funktionshindrad veteran och bor i Texas. Min kredit värdering är någonstans mellan 720 till 740, och jag tjänar bara 18.000. Min make mitt kredit värdering är ca 594, högsta är 660. Han tjänar ca 50.000 i ett år. Vi vill ta ut en FHA inteckning värd 82.000 genom att utbetala ett belopp på 3,5%. Kan ni hjälpa mig om hur kan vi ta ut en lämplig hypotekslån?

lösning:

Att gå igenom din fråga, anser jag att det vore bäst om du tar ut bolån i ditt namn. Med dina poäng kan du kvalificera dig enkelt till ett vanligt bostadslån bortsett från att ta ut en FHA inteckning. Du kan få en FHA inteckning som din önskade lånebeloppet inom FHA utlåningstaken i Texas.

Fördelarna med att ta ut en FHA inteckning i jämförelse med en konventionell bostadslån är att du måste betala jämförelsevis låga avslutande kostnader och lägre handpenning. De kvalificerande kriterierna för att få en FHA lån är också mindre stränga jämfört med en konventionell inteckning. I dessa tider, kan du kvalificera sig för en FHA lån om din poäng är mer än 620. Men, måste du betala en upfront premie försäkringar för hypotekslån vid stängning på en FHA lån. Om du tar ut en konventionell inteckning, så du behöver inte betala någon försäkringspremie när du gör en handpenning på 20%. Så, om möjligt, försöka ordna för det begärda beloppet om du vill ta ut en konventionell inteckning.

Eftersom du är en handikappad veteran, kan du också ta ut en VA lån för att köpa ett hem som du väljer. Dock bör du skaffa ett intyg om behörighet att ansöka om ett sådant lån. Intyget anger en rätt belopp, vilket är en del av ditt bolån som VA (Department of Veterans Affairs) skulle garantera att alla servicetekniker. Som du är en handikappad veteran, kan du ta hjälp av SAH (särskilt anpassad bostad) program. I oktober 2009 har VA lån Guaranty service ökade det maximala bidragsbeloppet (med ca 6,3%) tillgängliga för berättigade personer.

Om din man vill ta ut lånet i hans namn, så ska han höja sitt betyg innan de ansöker om ett bolån. Kolla in följande tips för att veta hur han kan öka sin kredit värdering innan du ansöker om en inteckning.

• Köp inte stort pris objekt med ditt kreditkort innan du ansöker om en inteckning och stängning på lånet.
• Begär ditt kreditkortsföretag / företag att öka din kredit gränser så att den höjer procent av din kredit nyttjandegrad.
• Använd dina gamla kreditkort minst en gång i 6 månader för att hålla dem aktiva. Men betala ditt utestående saldo varje månad.
• Beställ och övervaka dina kreditupplysningar för att kontrollera eventuella fel. Dispute felaktiga poster om något.
• Stäng inte äldsta kreditkonto eftersom det kan minska din kreditgräns omedelbart.
• Undvik att öppna nytt konto tills du har stängt på ett hypotekslån.

Om du vill ta ut lånet omedelbart, så mitt förslag skulle vara att få lån i ditt namn för tillfället tills din mans kredit värdering ökar till 620. Sedan, om det behövs, kan du refinansiera bostadslån och inkluderar både ditt namn på nya bolån.

Vid någon tidpunkt, kan du ta hjälp av forum inteckning samfundet att få svar på dina frågor. Du behöver bara ställa inteckning frågor i ett sådant forum och experter på området kommer att besvara dem vilket hjälper dig att välja en lämplig bostadslån.