vad är de grundläggande typer av inteckning finns i oss

I USA har en av de mest aktiva inteckning marknaderna i världen. Därför är det lätt att förstå varför så många olika hypotekslån tjänster är tillgängliga och tillhandahålls av ett antal enheter, allt från enskilda företag till stora organisatoriska inteckning leverantörer. Fastighet i USA är en fantastisk finansiell investering både för nordamerikaner och människor som lever utanför det land som vill investera i sin fastighetsmarknaden.

Det finns många olika typer av inteckning mäklare som arbetar i både individuella och organisatoriska kapacitet och dessa mäklare kan ge dig en hel del råd, expertis och stöd när du köper din amerikanska fastighet och välja rätt amerikanska bolånemarknaden för dig. Med alla berörda aktörer och med intensiv konkurrens sporrar innovation, det finns många typer av inteckning produkter som finns i USA och dessa val bara hålla på att expandera, vilket gör fastighetsinvesteringar mer och mer attraktiv och realistisk för varje dag.

Det finns två grundläggande typer av bolån i USA: fast ränta inteckningar och rörliga bolån.

Fast ränta inteckningar erbjuda en ränta som förblir densamma under hela besittningsrätt av lånet. Bostadslån med rörlig ränta, som också är känd som justerbar ränta inteckningar eller rörlig ränta inteckningar, säljkurser som kan ändras, justeras eller att fluktuera. Tydligt fast ränta inteckning erbjuder köparen en mindre risk, men det tillåter inte heller köparen att ta fördelar av eventuella svängningar i marknaden. Beroende på din förmåga att hantera risker, kommer du antingen att frestas av den rörliga ränta inteckning eller helt rädd av det.

Normalt, fast ränta inteckningar har termer av antingen 15 eller 30 år, vilket är den tid inteckning låntagaren har att betala av inteckningen. I fallet med rörliga bolån, termer är normalt endast ett år i varaktighet. Det är viktigt att notera är att räntorna för fast ränta inteckningar med 30-års löptid är högre än med 15-års löptid eftersom pengar som lånas under en längre tid och därför hypotekslåneinstitutens är att behöva vänta längre för deras skuld lösas.

I USA, kan människor få bolån från regeringen sponsrade enheter eller GSEs, inklusive Fannie Mae, Ginni Mae och Freddie Mac. Dessa organisationer arbetar under federal charter och övervakas av den federala amerikanska regeringen.

Välrenommerade inteckning företag i USA inkluderar:

* Huvudstad mac
* Ameriquest inteckning företag
* Inteckning säkra Massachusetts
* Amerikas inteckning corporation
* Mca inteckning division 000
* ABN AMRO inteckning Group Inc
* Valumortgages
* Americas pengar centrum

Att köpa fastighet i USA är inte en okomplicerad satsning. Det tar tid att hitta den önskade egenskapen, organisera medlen, gå igenom med försäljning och sedan ta itu med alla eftersläpningen av pappersarbete som kommer tillsammans med den.

Det finns dock ett stort antal högt utbildad personal på alla nivåer i den amerikanska bolånemarknaden process som är där för att vägleda dig och hjälpa dig att nå ditt mål. Det är ett sätt för alla att köpa in fastighetsinvesteringar i USA utan alltför stora svårigheter, och därför är det alltid värt den tid och ansträngning för att undersöka möjligheten om att ta ut en inteckning i en amerikansk egendom.