vad är dåliga krediter hypotekslån

Om du läser den här artikeln, då är chansen att du har landat i en svår situation på grund av ett lån du tagit. Men du kan minska din inteckning börda om du använder några av de tekniker som nämns nedan.

Dåliga krediter hypotekslån även känd som remortgage eller refinansiering är den process där du betalar av en inteckning med vinning av en ny inteckning med samma säkerhet. Säkerhet är oftast en fastighet, fordon, värdesaker etc som du håller som en garant för finansiären att ge dig lån.

Intressen: En reducerad ränta är den vanligaste orsaken till att människor går för en dålig kredit inteckning eller en remortgage. Detta är det enklaste sättet att minska din månatliga lån betalning. Använd din räknare för att fundera över hur mycket blir din månatliga återbetalningen. Vissa lån har en förskottsbetalning straff som är om du kort stänga ditt lån måste du betala en viss andel av lånet, kontrollera om din nuvarande inteckning har denna klausul. Överväg andra kostnader, t.ex. avgifter låneansökan lån avgifter bearbetning, avgifter bedömning och lån avgifter originering. Ta alla dessa överväganden och kolla dina totala sparande och sedan ta ett beslut om remortgaging. Som en tumregel, om det nya lånet har ränta 2 procent lägre än den nuvarande lån då det kommer att vara till nytta i att ta detta lån.

Period: Ett annat sätt att minska din månatliga betalningar ökar längden på ditt lån. Antingen kan du gå till ett nytt lån eller förlänga din nuvarande lån. Om den nuvarande långivare är ovilliga att öka den tid då du kan gå för ett nytt lån.

Risk: En större anledning att gå för remortgaging är att minska risken. Vissa lån har justerbar eller rörlig ränta med tak gränser eller tak. Du kan välja en fast ränta inteckning genom refinansiering. Generellt fast ränta är cirka 2 procent mer än den rörliga räntan.

Online Långivare: Det finns många online långivare som erbjuder rimliga räntor för personer med dålig kreditvärdighet. Räntan ökar vanligen med lägre kreditbetyg. Men om du kan få en säkerhet och en cosigner för lån som har bättre kreditvärdighet, då det finns många människor som erbjuder en rimlig ränta. Dessa typer av lån kallas säkrade lån och är tillgängliga till en lägre ränta.

Andra metoder: Om inget av ovanstående fungerar, låna från vänner och släktingar och få ut av det lånet sedan gradvis återbetala dina nära och kära. Och naturligtvis undvika över utgifter och impulsköp. Kom ihåg “de som köper vad de behöver inte, sälja vad de behöver”.