vad är bolån ändringar och hur kan de hjälpa dig

Mortgage lån ändringar är en omstrukturering av det ursprungliga avtalet om ett avtal som har godkänts av både en långivare och en låntagare. De saker som kan behöva modifieras inkluderar nya räntor och ändrade villkoren. De anses vara en långsiktig lösning för låntagare som funderar på konkurs eller avskärmning. Generellt har alla lån potential att ändras.

Normalt bankerna medgivande att ändra en inteckning notera när de tror att en låntagare inte har kapacitet att betala tillbaka sitt nuvarande lån, med tanke på hans nuvarande situation. Denna modifiering är ett första verktyg som används för att förhindra en hotande avskärmning.

Detta system fungerar på ett sådant sätt att stoppa avskärmning i din fastighet. Om du har möjlighet att betala din vanliga betalning som för tillfället men kan inte hålla jämna steg med de förfallna beloppen, kommer lån ändringar fungerar genom att göra en förhandling med din långivare att få dina förfallna belopp viks. Detta omfattar även intresset, spärrade, och även den huvudsakliga balans, som ännu inte har betalats. Beslutade emellertid nya beloppet på kommer att ges en ny re-amortering under en ny tidsperiod. Å andra sidan, om du inte kan göra någon utbetalning vid en sådan hastighet, kommer lånet ändring ha en förhandling med din långivare så att ditt lån kan förlängas för en mycket längre tid och kan även ha din lånebeloppet modifieras till en mycket mer rimlig nivå för dig.

Men i vissa situationer där du kan förvandla din inteckning upp och ner, har banken möjlighet att minska din nuvarande inteckning lån samt lägre ner dina betalningar och justera räntan till en bättre och mer prisvärd term för dig. De flesta långivare som erbjuder priser mellan 2% och 7,5% för att få din inteckning tillbaka på rätt spår i din bostad.
Att ha ett lån modifiering kan förändra din nuvarande inteckning notera samt ge dig en fräsch ny möjlighet att hantera ditt hem.

När bolån ändringar ursprungligen startades för att tillgodose krisen pågår med bolån, har det funnits en hel del oärliga inteckning proffs tyvärr. Dessa “proffs” börjat inrätta företag som gör “Utestängning Rescue” och lovar att övertyga långivare att ändra en inteckning medan du laddar en stor avgift till kunderna. På grund av detta har Institutionen för bostäder och stadsutveckling rådgivare som godkänts för att hjälpa låntagarna gratis. De har också erkänt att de företag som tar ut avgifter för dessa ändringar är oftast företag som bedriver illegalt.