VA bostadslån är det bästa alternativet för Amerika militärer och kvinnor

Aktiv tjänst soldater, sjömän, flygare och marinsoldater samt veteraner från USA Försvarsmakten är en stor fördel när man vill köpa ett hem. Detta beror på grund av sin militärtjänst berättigar dem till de fantastiska fördelarna med en VA bostadslån. Det är tio bra anledningar till varför du, som medlem av militären bör undersöka detta lån.

Ett. minimal handpenning

Militära bostadslån att inte kräva att du ska lägga några pengar ner på inköp av ditt hem. Även om det är alltid en bra idé att lägga lite pengar mot denna nyanskaffning, är det inga pengar ner option vida överlägsen till antingen 3,5% krävs av FHA eller upp till 20% krävs av konventionella banker och långivare.

2. minimala avslutande kostnader

Genom att underteckna papper för att stänga på ditt hem köp, är de flesta människor som drabbats med en mängd laddningar som inkluderar, skatter, inspektion foder, depositionsavtal, försäkring och mer. Men som en veteran, kommer många lån officerare bygga kostnaden för nedläggning känsla i ditt erbjudande orsakar säljaren att bearbeta dessa avgifter.

Tre. valfria avslutande kostnader

Om säljaren av hemmet vägrar att betala dina avslutande kostnader, hjälper VA fortfarande ut dig. VA lån begränsar vad du behöver för att betala för i den avslutande processen. Detta innebär att ytterligare avgifter såsom dokumentsammanställning, advokatkostnader, titel arbete osv inte kommer att tillåtas att sättas på dig som köpare med en militär lån.

4. intyg av rimligt värde

Återigen, skydda dig, kommer VA tillåter inte den allmänna bedömningen att bestämma värdet på hemmet du vill köpa. Istället kommer den att utfärda sitt eget intyg som anger värdet på hemmet som du köper inom sex månader efter din sista.

Fem. inspektion

VA ger en annan form av skydd genom att inspektera alla köpta fastigheter med en VA lån själva. Det kommer att se till att de stora frågorna såsom VVS, ugn, tak och grund är upp till koden innan du köper.

6. lägre priser med effektivisera refinansiera

När du äger ett hem med en VA lån, finns det ytterligare en fördel som erbjuds till dig i form av Streamline refinansiera lån. Detta är en process som stöds av VA som tillåter dig att refinansiera ditt hem utan att vara föremål för en kreditkontroll eller behöva oroa bedömning värden.

7. ingen påföljd för förtida betalning

Många lån som erbjuder en del i form av ränta straffa faktiskt ett hem köparen för återbetalning av lån i förtid – eftersom de nu göra mindre intresse från dig. Däremot VA inte ut en straffavgift för tidig betalning, de välkomnar det.

8. capped punkter

När du köper ett hem, många inteckning mäklare och annan personal utlåning ut en avgift för sina tjänster. Den VA skyddar dig från de som går överbord med dessa avgifter genom att begränsa dem och granska eventuella kostnader som kan ses som orimligt.

9. Flexibilitet med andra veteraner

Om du av någon anledning har ett behov av att röra sig och ha en vän eller familjemedlem – säger, ditt barn – vem vill ha är också en veteran och att ta din inteckning sedan VA gör att du överför detta utan påföljd. Detta är inte alltid fallet med konventionella bank bolån och är en utmärkt bonus för militära familjer.

10. lägre räntor

Hela anledningen till att VA började ge bostadslån på 1940-talet var att främja ägandet bland USA: s veteraner. Därför erbjuder de räntesatser som är betydligt lägre än marknadsvärdet som regel, de är också alla fasta, vilket innebär att ränta som du får i dag fortfarande kommer att vara densamma i 25 år. Detta gör betalningar mer hanterbara och sätter dig i bästa möjliga position för att äga ditt eget hem.