utomeuropeiska inteckning rådgivare

Innan du överväga att köpa en inteckning, måste du ha ett antal saker på plats: en villig säljare (säljaren), en villig köpare (köparen), ett överenskommet pris och en uppsättning av två advokater som representerar varje part som deltar i försäljning. Förutsatt alla som är på plats, hur lång bör saker tar? Den överlåtelsehandlingar som är den juridiska termen för en fastighet transaktion, bör ta mellan 6-8 veckor. Verkligheten är att med så många former och pappersbitar inblandade, förseningar nästan blivit en oundviklig del av processen. Regeringen har föreslagit att reformera överlåtelsehandlingar lagen så att detta skulle så småningom leda till mindre papper och mer “knapptryckningar”. Processen med att köpa en utomeuropeiska inteckning kan förklaras bättre av utländska inteckning rådgivare.

Grovt du går igenom 6 olika stegen, såsom:
Ett. du först söka
2. Kolla upp alla dokument
Tre. De olika inteckning erbjuder öppen för dig
4. Slutförande av kontrakt
Fem. byta dina kontrakt
6. färdigställande

Håll alltid ett öga ut för ny inteckning uppläggningsavgifter när du är shopping för remortgage runt för ett nytt bostadslån. Dessa avgifter är ofta tillämpas på ditt nya lån för att betala för advokatkostnader och värdering av din nuvarande fastighet. Men med konkurrensen om re-inteckning företag så hård i dessa dagar, är du skyldig att komma över ett fåtal platser som kommer att avstå från dessa uppläggningsavgifter och notan för dig.
Du kan välja att köpa ditt hem genom att betala hela köpeskillingen med rabatter beroende på hur många år du har spenderat en offentlig sektor hyresgäst. Rabatten beror också på den maximala rabatten gränsen för det område där du bor.

Vid husen rabatten efter två år är 32% med ytterligare 1% för varje år efter 2 år upp till högst 60%. Med lägenheter med rabatt efter två år är 44% med ytterligare 2% för varje år upp till högst 70%.
Befintliga kredit / inkomst utmaningarna är inte ett problem. Dina Overseas inteckning rådgivare hjälper dig att bekämpa alla finansiella odds och höja över din kredit utmaningar.

Oavsett vad du står inför:
• Bad / Ingen kredit?
• CCJ s?
• inteckning efterskott?
• Egenföretagare och inget lönebesked?

Du hittar lösningar från Overseas inteckning experter råd och få rätt offert för dina behov.

Problemfri lån bearbetning
Expertråd för dina behov
Låga räntor
Betalningsalternativ passar dina behov