utnyttjar en sväng inteckning i ditt senare år

En genomsnittlig sak med amerikaner i dag är att göra en omvänd inteckning. HUD gjorde den första omvända inteckning som användes till största delen av pensionärer för att hjälpa dem att få ökad säkerhet ekonomiskt. Det används också som ett sätt att lägga-på deras sociala avgifter som inte kan hantera alla sina personliga utgifter.
Vad exakt är en omvänd inteckning? Tja, det mesta angelägenheter som en stor typ av lån. Till exempel kommer en sväng inteckning låt den person som äger ett hus använder en del av den rättvisa som de har i sina hus och ändra den till kontanter. Till skillnad från andra lån mot hem kapital denna typ av lån inte behöver återbetalas förrän husägaren flyttar till adressen.
Är det svårt att kvalificera sig för en omvänd inteckning? Tja, är den största avgörande för att få en omvänd inteckning som du måste vara minst 62 år och innehavaren av hemmet. Du måste också äga ditt hem, utan up-to-date lån på det, måste en annan huset betalas ut, eller inteckning som är kvar att betala måste vara mycket låg. Plus att du måste få råd från en HUD befogenhet någon.
Önskar att mitt hem ska köpas genom en FHA lån? Nej det gör det inte. Du kan ändå kvalificera sig för en omvänd inteckning.
Vilka bostäder är värda för en omvänd inteckning? Det måste vara en enda familj hem, eller kanske en två till fyra enstaka fastighet, men du måste leva i den. Townhomes, villor, lägenheter och vissa modulära hem är också önskvärt för en omvänd inteckning.
Hur håller en omvänd inteckning från ett hem kapital låna? En bank hem kapital lån kräver att återbetalas omedelbart, eller ska vi säga betalningar kommer att inledas omedelbart, medan det omvända inteckning du behöver inte börja ge tillbaka tills du flyttar från de tillhörigheter du har tagit turn inteckning mot.
Vad händer om jag överlever låna? Kan mitt hus fås bort? Perfekt inte! Så länge du bär på att bo i huset och betalar skatt du kommer att bli bra.
Vad sägs om mina arvingar? Om du är något tjockare med fastigheten, kommer du eller dödsboet måste betala pengar tillbaka du fått från turn back inteckning.
Hur mycket pengar kan jag få? De stilar som de beslutar om vad du får är din ålder, vad räntan är närvarande, och vad huset bedöms på. Det är normalt mer ditt hus är värt, den äldre ägaren är, plus en låg ränta du kommer att kunna ta över mer.
Hur kan jag få mina betalningar? Du kan föredra ett av fem sätt. Den första av dessa är besittningsrätt, vilket är månatliga betalningar som kommer att pågå resten av ditt liv eller tills du flyttar eller passera sikt. Du kan också plocka ut kredit, som sätts upp som betalningar när låntagaren plockar ska betalas. Förändrad Tenure, blandar kredit metod och upplåtelseform. Och modifierad fullgångna, vilket kommer att kombinera kredit och sikt betalningar
Omvänd inteckningar verkar som en stor sinne om du uppfyller kraven för dem och du vill ha i slutet av ditt liv mer tillräckligt. De kunde göra det fastare för dig att passera ditt hem till eftervärlden ändå.