utnyttjar en sväng inteckning i dina tidigare år

En populär sak med amerikaner idag är att göra en omvänd inteckning. HUD gjorde den första omvända inteckning som användes allmänt av pensionärer för att hjälpa dem att få ökad trygghet ekonomiskt. Det används också som ett sätt att tillbehöret sina sociala avgifter som inte kan täcka alla sina personliga utgifter.
Vad är bara en omvänd inteckning? Tja, det mesta fungerar som en speciell typ av lån. Till exempel kommer en sväng tillbaka inteckning låt den person som äger ett hus använder en del av den rättvisa som de har i sina hus och ändra den till kontanter. Till skillnad från andra lån mot hem kapital denna typ av lån inte behöver återbetalas förrän husägaren färdas till adressen.
Är det fast att ange en sväng tillbaka inteckning? Tja, är den största efterfrågan på att få en omvänd inteckning som du måste vara minst 62 år och innehavaren av hemmet. Du måste också äga ditt hem, utan up-to-date lån på det, annorlunda huset måste INBRINGANDE bort, eller inteckning som är kvar att betala måste vara mycket begränsad. Plus att du måste få rådgivning från en HUD licensierad någon.
Kräver att mitt hem ska köpas genom en FHA lån? Nej det gör det inte. Du kan ändå kvalificera sig för en omvänd inteckning.
Vilka bostäder är lämpliga för en omvänd inteckning? Det måste vara en enda familj hem, eller kanske en två till fyra enstaka fastighet, men du måste leva i den. Townhomes, villor, lägenheter och vissa modulära hem är också önskvärt för en omvänd inteckning.
Hur skiljer sig en omvänd inteckning från ett hem kapital låna? En bank hem kapital lån innebär att svarade omedelbart, eller ska vi säga betalningar kommer att inledas omedelbart, medan hissen inteckning du inte behöver för att börja få tillbaka tills du flyttar från de tillhörigheter du har tagit turn inteckning mot.
Vad händer om jag överlever de låna? Kan mitt hus skall kom ut? Perfekt inte! Så länge du är att bo i huset och betalar skatt du kommer att bli bra.
Vad sägs om mina efterträdare? Om du är något tjockare med fastigheten, kommer du eller dödsboet måste betala pengar tillbaka du fått från turn back inteckning.
Hur mycket pengar kan jag få? De riktningar som de bestämmer på vad du får är din ålder, vad räntan är närvarande, och vad huset kartläggs på. Det är ofta den mer ditt hus är värt, den äldre ägaren är, plus en låg ränta du kommer att kunna låna mer.
Hur kan jag uppleva mina betalningar? Du kan plocka ut en av fem sätt. Den första av dessa är besittningsrätt, vilket är månatliga betalningar som kommer att pågå lindring av ditt liv eller tills du flyttar eller nå sikt. Du kan också föredra kredit, som sätts upp som betalningar när låntagaren val som ska betalas. Begränsad Tenure, blandar kredit Method Acting och upplåtelseform. Och modifierad sikt, vilket kommer att kombinera kredit och sikt betalningar
Turn bolån ut som en bra tanke om du uppfyller kraven för dem och du vill få i slutet av ditt liv lättare. De kunde göra det fastare för dig att gå igenom ditt hem till eftervärlden ändå.