utnyttja teknik för tillväxt

Det har varit en säljare marknad i Bay Area i några år nu, men saker och ting har börjat sakta ner lite för typiska mäklaren. Jag talar om teknik ofta i min on-line artiklar och även i mina klasser. Det verkliga skälet mäklare behöver idag för att utnyttja den senaste tekniken är att förbli konkurrenskraftiga med de stora företagen och att stanna upp med långivare i hela landet.
I en ned marknaden, är inteckning mäklare förmåga att härröra lån som helst, när som helst, avgörande. Ny teknik som utvecklas av leverantörer, netto grenar och långivare är utformad för att ge mäklaren för mer sömlöst handla med affärspartners, även om de inte finns på deras skrivbord på kontoret.
Som en inteckning mäklare, är nr 1 sak som jag skulle titta på ett online ursprungssystemet. Möjligheten att få ditt system på nätet är av central betydelse. Om du kan ha alla dina kontakter och pipeline tillgängliga för dig vart du än går, det är ett stort plus för att hålla upp kundrelationer och volymer.
Den andra punkten mäklare bör tittar allvarligt på är-kundvård funktionalitet. För en inteckning företag, som har förmågan att känna till alla dina kunder, logga alla dina framtidsutsikter och hantera all denna information elektroniskt är kritisk. Mäklare spenderar 80% av sin tid prospektering och kan inte hantera det i dag med den traditionella Calyx Point systemet.
Den tredje tekniken, som jag tycker är viktigt, är att avbilda. Att kunna utnyttja handlingar elektroniskt och ha förmågan att flytta dem elektroniskt är en viktig trend. Långivare är nu allt emot e-anteckningar som representerar betydande kostnadsbesparingar.