utmätningar på grund av stigande energikostnader

Nästan dagligen hör man nyhetsrapporter om det ökande antalet bostäder i avskärmning. Vad du inte hör redovisas är hur ökande energikostnader är så ofta orsaken till denna förödande problem.

Är du förlora ditt hem eftersom du inte har råd att betala dina energikostnader och din inteckning? Om du inte står inför avskärmning kan du råd temperaturinställningar som håller dig känna sig bekväm i ditt hem?

Under den senaste amerikanska bostadsmarknaden boom, avslutade byggare hem snabbt. Räntorna var låga och investerare ivriga att tjäna pengar på hög avkastning på investeringar. Om du inte var kunniga om energieffektiva hem funktioner och såg till att de ingick under uppförande, är chansen att ditt nya hem slösar mycket energi. Det är också troligt att du inte känner dig bekväm i ditt hem på grund av ojämn rumstemperatur, utkast, kalla golv, etc.

Det fanns en tid då hem luftkonditioneringen var en lyx. Nu verkar det mer som en nödvändighet. Medeltemperaturen i Nordamerika har ökat under de senaste 20 åren, fortsatt höga under längre perioder och tvingar folk att vända på luftkonditioneringsanläggningar som drivs med el för att överleva överdriven exponering för värme.

Räntetak som en gång höll ner elkostnader slutar landsomfattande. Marylandbosöttt nyligen upplevt chocken av en 70% elektrisk räntehöjning. Pennsylvania invånare kommer att få den första av flera räntehöjningar från 2008.

Inteckning industrin står inför enorma förluster från utmätningar arbetar med husägare att minska månatliga räntekostnader. En minskning av räntekostnaderna kan hjälpa, men det är bara en tillfällig lösning. Att flytta till ett annat hem, om det inte är energieffektiva kommer inte att lösa problemet.

Den bästa lösningen är att genomföra energibesparande funktioner i ditt hem så fort som möjligt. Detta kommer inte bara vara bra för dig ekonomiskt, kommer det också vara bra för planeten.