usda bostadslån – är inga pengar ner landsbygden hem lån för dig

Räntorna är i dag på en historiskt låg och du kanske letar efter sätt att du kan utnyttja och köpa din del av den amerikanska drömmen. Du kanske inte har 20% handpenning krävs för konventionella lån eller ens 3,5% handpenning krävs för FHA bostadslån. En stor möjlighet för dig kan vara USDA bostadslån!

FHA Home Loan Program är ett bra program, men du behöver en 3,5 handpenning och du måste uppfylla vissa krav. Du kan få FHA lån Information genom att klicka på länkarna längst ner i artikeln.

Men vad händer om du inte har några pengar för en handpenning?

Om du bor i ett landsbygdsområde sedan att äga ditt eget hem kan vara svårt eftersom det kan vara lite svårare att hitta finansiering för din chans på den amerikanska drömmen. Du också förmodligen göra mindre pengar än folk i större CITES och komma upp med pengar för en stor handpenning kan vara näst intill omöjligt. Lokala banker på landsbygden kan kräva en större handpenning eftersom de är mer konservativa än urbana långivare.

Men det är en statlig bostadslån programmet bara för landsbygdsområden i landet. Det är USDA Rural Home Loan Program. USDA är United State Department of Agriculture och dess landsbygd bostadslån kan vara vad du behöver för att finansiera ditt nya hem. Du kan köpa ditt drömhus med några pengar ner och 100% finansiering!

USDA Home Loans Program är ett bra program för människor som bor på landsbygden och det kan bidra till att göra dig en husägare.

USDA bostadslån är inte statliga lån, men de är garanterade av den amerikanska regeringen. Dessa lån är inte för de rika, men för människor med små medel och intäkter som är stabil. Om du är en person som har betalat dina skulder i tid så har du en god chans att få en av dessa USDA Rural bostadslån.

Naturligtvis, som med alla statliga program finns kravlöst eller vissa krav och restriktioner.

Du årsinkomst måste vara lägre än den inkomst som fastställts av USDA. Befintliga bostäder och även nya bostäder är berättigade till detta program. Det finns några strikta begränsningar för tillverkade hem.

Dessutom har fastigheten du vill köpa för att vara belägen i en USDA stödberättigande landsbygden bestämd enligt USDA. Den goda nyheten är att du kan finansiera 100% av det beräknade värdet av den egendom som du vill köpa. Du behöver inte en handpenning!

Du kan be säljaren att betala för dina avslutande kostnader. Detta innebär att du kan köpa ett hem med några pengar!

USDA bostadslån är bra för personer med genomsnittliga till god kredit och god sysselsättning historia, men inte har några besparingar för en handpenning. Med de mycket låga räntorna, ingen handpenning, och säljaren betalar avslutande kostnader, kunde USDA bostadslån vara den bästa affären på bolånemarknaden och hjälpa människor som du köper sin del av den amerikanska drömmen!