USDA 100% finansiering, lån som gör att fler köpare till egna hem i nyutlåningen miljön

Om du funderar på eller har bestämt sig för att komma in på fastighetsmarknaden för att köpa ett hem, grattis! Denna artikel är för dig. På grund av den stora inventering av bostäder till salu till fyndpriser, är det en bra tid att vara en köpare på denna marknad. Som du överväga finansieringsalternativ för fastigheten, får ditt huvud att snurra från alla de dubbla budskap som vi får höra i media. I går hörde jag en så kallad “finansiell expert” på nyheterna som sa en köpare inte kunde köpa ett hem utan att ha en 750 kredit värdering och en tjugo procent handpenning. Ingenting kunde vara längre från sanningen. Det är sant riktlinjerna har skärpts, men att välja rätt lån programmet är nyckeln till att få inteckning.

Jag är här för att hjälpa till att klara upp detta och släppa in dig på ett lån produkt som hjälper fler människor komma in till hem dessa dagar på grund av de skärpta riktlinjer för konventionella lån. Möt USDA (US Department of Agriculture) Rural bostadslåneprogram som tillåter ingen handpenning, ingen inteckning försäkring, och billigt också.

Detta är ett lån produkt som har funnits i många år, men inte många vet om. Riktlinjerna tillåter folk köper självägda hem med 100% finansiering på en marknadsränta 30-årig fast inteckning, utan krav på försäkringar för hypotekslån. Jag vet att det låter för bra för att vara sant, men det här programmet existerar. Du måste dock vara att köpa ett hem som är i ett stödberättigat område och din inkomst får inte överstiga de måttliga inkomster riktlinjer för det område där du köper.

Den landsbygdsutveckling låneprogram som garanteras av USDA är inte stödberättigande i tätbefolkade områden som städer och tätbefolkade städer, men det finns i många små och mellanstora städer över hela USA. Detta lån gör att människor som passar de riktlinjer för att köpa ett hem med några pengar ur fickan. Utgående kostnader kan rullas in, eller att säljaren får betala alla avslutande kostnader inklusive skatter och försäkringar.

USDA lån vettigt för även de som sätter pengar ner på hemmet. Med konventionell finansiering, om mindre än tjugo procent läggs ner, skulle lånet kräva försäkringar för hypotekslån lägga extra månatlig kostnad för ditt lån betalning. Detta är inte fallet med USDA-programmet. För personer som kvalificerar sig för detta lån produkt, det finns inget bättre finansiering paket. Det slår även den populära FHA lån, eftersom med FHA finns en tre och en halv procent handpenning och det finns månatliga inteckning försäkring oavsett hur mycket av en handpenning sätts i affären.

Det skulle vara meningsfullt att se om din bruttoinkomst samt staden eller adressen till fastigheten (om det är känt) är berättigad till USDA-programmet. När du känner till platsen och din inkomst är kvalificerad, är nästa steg att hitta en inteckning professionella som har erfarenhet av USDA lån. Det finns fallgropar som endast kan undvikas med rätt kunskap som kommer från rätt erfarenhet stänga dessa typer av lån. För att få en smidig och stressfri lån process, måste en ordentlig paket lämnas till rätt långivare som har erfarenhet emissionsgarantier USDA låneprogram. Jag hoppas att denna information var hjälpsam. Tänk på att om man är kvalificerad för detta lån, finns det inget bättre lån produkt på marknaden.